SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

Rdas inan Bana bize karsi böyle açik oynayan bir rakip cikmaz Bu sezon.

Jkyi kötülemek için de söylemiyorum gayet coskulu oynuyorlar. Ama Ben en Son ne zaman böyle açik oynayan bir rakip gördük bilmiyorum. Belki Geçen sezon oynanan alanyaspor deplasmani olabilir
o yüzden diyorum zaten yunus ve keremle olmaz diye. bizim en az 15-20 maç kapalı takımlara karşı oluyor, yunus ve kerem gibi açık alan oyuncuları temel planda bizi taşıyamaz. haftalardır söylüyorum mutlaka dar alan becerisi olan bi kanat ve bitirici bir santrafor şart

Şaka maka ben en son 2017 üstüste keyif veren maçlar oynadığımızu gördüm. Ondan önce de 2011’di. Sıralamaya göre 2023’de güzel futbol bekliyoruz.

Beşiktaş’ın en büyük şansı, bizim önde bastığımız, oynadığımız ve sonuç aldığımız son sezonki gibi(Tudor dönemi) camiada hocasının kuyusunu kazacak bir paratorunun olmaması. Şenol Güneş’in lobisi o kadar güçlü değil.

Sivas hocasinin riza olmasinin ve cok acik oynamanin cezasini cekiyo

Bizim bazı futbol ulemaları beşiktaşı bu sezon şampiyon ettiğine göre önümüzdeki senenin planlamasını şimdiden yapmaya başlayalım bence.

Sivas'ın uzunca süredir hiç bu kadar açık futbol oynadığını görmedim. Malmo maçının rövanşında 3-1 ilk mac yenilmis olmasına rağmen otobüs çekmişti ki 2-0 aptalca kaybetti. Şuan sahadaki skor aşırı normal. Sivas zaten çok kötü kümeye oynar bu sene birde üstüne Rıza bjk ye yine torpil geçmiş açmış defansı gel diyo ki bjk harici hiçbir zaman böyle oynamaz. O yüzden bu maç önemsiz benim için. Bjk zaten dar kadrosu var. Bir iki kart sakatlık sicar giderler geçen senede böyle oldu. Bjk yi iyi bir rakip karşısında görmeden yorum yapmam. FB leş demiştim millet harika öyle iyi böyle iyi diye sevicilik yapıyodu gördük bjk içinde aynısı geçerli. 20 dakika deli gibi koşarak bu işin sonu gelir mi görcez. Kadrosu kalitesiz diyemem ama yetersiz yerler çok buda başlarına bela olacaktır Alanya maçı Küçük bir fragmandi.
FB gerçekten aldığı skorları hak etmeyen bir takımdı bu haftaya kadar ama aynısını Bjk için söyleyemeyiz. Bjk sıkıntı ise bu oyun yapısının sürdürülebilir olup olmadığı, çok tempolu başlıyorlar heralde her maç 3-0 önde baslamayacaklar o zamanki planlarını görmek lazım işler ters gittiğinde nasıl dönecekler veya donebilecekler mi

Bizim maçı izlerken şu şekilde keyifli bir maç izlemedim. Yani adamlar bekleri filan baya uyumlu takım olmuş, üstüne koyarak giderse ligde baya sıkıntı olur. Bizim takımın oturması inşallah kısa sürede olur. Bu Bjkyi izleyen Okan Buruk en az 5 iyi transfer daha yaptırmalı, yoksa işi zor.

Fb'ye karşı Kasımpaşa - Bjk'ye karşı Rıza'nın takımları dikkate alınacak takımlar değil. Bjk'de Weghorst çok iyi oyuncuymuş o bir gerçek.

Geri
Üst Alt