Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
eteğini de giydin mi üstatYerleri süpürdüm.
Çamaşırları astım
Bulaşık ta tamam.
Yani maç için bütün izinleri hanımdan kopardik.
Dries Mertens Time!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eteğini de giydin mi üstatYerleri süpürdüm.
Çamaşırları astım
Bulaşık ta tamam.
Yani maç için bütün izinleri hanımdan kopardik.
Dries Mertens Time!!!
Ee bunlarda Abdülkadir de yokmuş. Hiç çıkmasalarmış maça. Ama Trabzonspor bizden çok daha iyi olduğu için dengelenmesini sağlar bu durum anca. Tam kadro olsalardı tüm sinerjimizin dağıldığı bir maç olabilirdi.
eşine yardım etmesini destekliyorum ama ben kendisini tanımıyorum.
Pva'nın açıklarını kapatabilme açısından.Sağ kanatta Abdül oynarsa ve PVA ile eşleşirse dedi sandım ne bileyim.
Futboldan pek anlamiyon ama bir dusuneyimSerie A'ya transfer olacak , dnipro yuksek para çekti baslardi artik daha az bi paraya alan olacaktir. Kendisi hayvan gibi forvet olur bizim icin , avrupanin iyi kulupleri icin muah ama orta kulupleri icin iyi bir striker.
Hayalindeki kadro @Emre Artemisİsmail Çipe
Luyindama
Omar
Emre Taşdemir
Ömer Bayram
Taylan
Oğulcan
Önümüzdeki günlerde ayrılması gereken adamlardan sadece 1i yedek kulübesine alınmış. Bu iyi haber.
Bu kadar çöp gitse yine bitmiyor çöpler inanılmazİsmail Çipe
Luyindama
Omar
Emre Taşdemir
Ömer Bayram
Taylan
Oğulcan
Önümüzdeki günlerde ayrılması gereken adamlardan sadece 1i yedek kulübesine alınmış. Bu iyi haber.
Hakemi falan geçelim de Trabzonspor eksiklerine rağmen Türkiye'nin üstünde bir kadroya sahip maalesef. Biz de öyle olduk bu sene ama henüz çok yeniyiz. Böyle büyük maçlarda ne tepki verecek bu kadro bilemiyoruz. Ayrıca gol yollarındaki durumumuzu herkes biliyor. Oldu da ilk 20 dakikada 2-0 falan geriye düşersek ne yapacağımızı kimse bilmiyor.Bizim takım açısından iyi bir test. Şu kadar eksiği olan Trabzon’u yenemiyorsak zaten şampiyon olamayız demektir.
Hakemi falan geçelim de Trabzonspor eksiklerine rağmen Türkiye'nin üstünde bir kadroya sahip maalesef. Biz de öyle olduk bu sene ama henüz çok yeniyiz. Böyle büyük maçlarda ne tepki verecek bu kadro bilemiyoruz. Ayrıca gol yollarındaki durumumuzu herkes biliyor. Oldu da ilk 20 dakikada 2-0 falan geriye düşersek ne yapacağımızı kimse bilmiyor.
Bizde 5 as oyuncu eksik olsa adamlar arenada ellerini kollarını sallayarak bizi yenerlerdi. Biz bu durumda onları yenemiyorsak bizim takıma da yazıklar olsun.