Sami Karakoç
İmparator
o kadar iyiyse seria adan niye kimse almamış bu yaşına kadar(!)?Yasina, oynadigi takimlara, agir olmasina vs. laf edenler girlaydi. Neyse ki Mertens'i aldik yoksa cok ah tuh vah derdik
o kadar iyiyse seria adan niye kimse almamış bu yaşına kadar(!)?Yasina, oynadigi takimlara, agir olmasina vs. laf edenler girlaydi. Neyse ki Mertens'i aldik yoksa cok ah tuh vah derdik
1-2 maç daha izliyeyim ona göre yorum yapacam , şimdiki maçı izleyemiyorum.@Mehmet Mehmetoglu gel bakayım buraya
Klasiklesen bir soruo kadar iyiyse seria adan niye kimse almamış bu yaşına kadar!?
Onde bassinlarda gorelim halleriniLigimizde Real Madrid olmadigi icin yazdim. Bizi, Bjk'yi, Ts'yi falan hasat ederler bu pres gucuyle
Keske biraz daha iyi takimla oynasalardi, oyunlari daha oturmamisti o zaman. Kesin kaybederlerdi
Sefer fb de olsa alikoç kadrodışına atar hemen 2 forvet daha alırdı, paranın gözü kör olsunBir bizim Seferovic'e bakıyorum bir de fb'nin forvetlerine, sefer antep maçında da aynı şekilde oynarsa ciddi anlamda ıslık yer.