Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.821
- 3.133
Paraguay Ligi'nde oynamıyo mu o kanksCardoso defol artık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paraguay Ligi'nde oynamıyo mu o kanksCardoso defol artık
Bu adama da saldirsaniza hadi.
Yanlis anlama agabey
E bejekeyi öv ozaman. Senin bu mantikla en iyi oynayan bejeke şu an...Fener Giresun'a evinde 4-5 tane yaglayinca ne diyeceksiniz acaba. Neyse ins oyledir ins onlarin oynadigi her takim bostu biz hep zor maclar oynadik diye boyledir ne diyim yani. Bene kek rakipler yuzunden iyi gorunen bir takim varsa o da Bjk'dir
Fb compakt duruyor
hosseini midir nedir macin basindan beri saglik gorevlilerini cagirip duruyor
oynamayacaksan cik git
Evet maymun abarti olmus. Kazanacak biri varsa o da Fener gibi duruyordu diyeyim. Berabere de baglanabilirdi o mac oyle gitse ama o zaman da galibiyeti kaciran taraf Fener olurdu. Bizim TS deplasmanindaki halimiz gibi isteFbnin konya karşısında etkili olduğu tek bi dk bile yoktu ne maymun etmesi
Terbiyesizlik etmeyelimSenin derdin ne kardesim? Bilmedigimiz bir rahatsizligin varsa soyle. Ona gore davranalim.
Fb compakt duruyor
Gerçeklerle yuzleselim renkdasevinde bu hakemlerle ne jk ne de fb kolay kolay ciddi bir ekiple karşılaşmadıkça zaten puan bırakmaz ki. Boşa bu yangınlar. Bunlar bilinen de şeyler. Konya maçına gelirsek en fanatik fbliker bile sövüyordu oyunlarına ve sistemlerine ama neyse.
Evet sen biliyorsun her halti uza ugrastirma beni aksam aksam bos bos konusup ortami germeFenerli arkadaslarin futbol bilmiyormus demek ki
Kacinci dakikada oldu o?Hakem penaltıyı vermiş olsa panik bir fener izleyecektik büyük ihtimalle. Forumda niye bu kadar kuş sevdalısı var onu da anlamıyorum.
Vallahi delirdim maç başından beri. O kadar boşluk var ki savunma arkasında. Ne çalışıyor bu mallar tüm hafta inanılmaz gerçekten. Konya msvi da aynıydı fb onlar da kullanamadı ama denediler en azından rekor ofsayt çıktı ilk yarıdan o maçta. Bunlar bir tane savunma arkasına denemedilerAdamlar tüm defansı orta saha çizgisine çekmişler. Çağdaş'ın takımı yan pas yapma derdinde. Çok güzel çalışmışlar.
Bunlar böyle oynamaya devam etsin. En korkmadığım rakip şu anda Fenerbahçe.
Abi hep beraber şampiyon fener diyelim sen de rahatla bizdeEvet maymun abarti olmus. Kazanacak biri varsa o da Fener gibi duruyordu diyeyim. Berabere de baglanabilirdi o mac oyle gitse ama o zaman da galibiyeti kaciran taraf Fener olurdu. Bizim TS deplasmanindaki halimiz gibi iste
Terbiyesizlik etmeyelim
Fener'in şutu yoktu ve sürekli Konya tehlikeli geliyordu 11'e 11 iken hatta Fener kırmızı görünce Konya biraz lakayt davranmış birçok renktaşımız Fener kırmızı görmeden Konya daha iyiydi diye yazmıştı. Ama arkadaş hissetmiş, diyorum ciddi bir Fener veya Jesus hayranlığı var arkadaşın.Fbnin konya karşısında etkili olduğu tek bi dk bile yoktu ne maymun etmesi