SL 22/23 H:5 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | MS | 3 Eylül

Hakem penaltıyı vermiş olsa panik bir fener izleyecektik büyük ihtimalle. Forumda niye bu kadar kuş sevdalısı var onu da anlamıyorum.

Fener Giresun'a evinde 4-5 tane yaglayinca ne diyeceksiniz acaba. Neyse ins oyledir ins onlarin oynadigi her takim bostu biz hep zor maclar oynadik diye boyledir ne diyim yani. Bene kek rakipler yuzunden iyi gorunen bir takim varsa o da Bjk'dir
E bejekeyi öv ozaman. Senin bu mantikla en iyi oynayan bejeke şu an...

Febe de evinde ilk macinda 1ligden gelen toplama takimla 3-3 berabere kaldi...

Ayrıca bu kadar sıradan ve beceriksiz kadrosu olan takımlar niye fenere açık oyun oynuyor, amerikayı yeniden keşfetmeye çalışmanın amacı ne acaba..

Fbnin konya karşısında etkili olduğu tek bi dk bile yoktu ne maymun etmesi
Evet maymun abarti olmus. Kazanacak biri varsa o da Fener gibi duruyordu diyeyim. Berabere de baglanabilirdi o mac oyle gitse ama o zaman da galibiyeti kaciran taraf Fener olurdu. Bizim TS deplasmanindaki halimiz gibi iste
Senin derdin ne kardesim? Bilmedigimiz bir rahatsizligin varsa soyle. Ona gore davranalim.
Terbiyesizlik etmeyelim

evinde bu hakemlerle ne jk ne de fb kolay kolay ciddi bir ekiple karşılaşmadıkça zaten puan bırakmaz ki. Boşa bu yangınlar. Bunlar bilinen de şeyler. Konya maçına gelirsek en fanatik fbliker bile sövüyordu oyunlarına ve sistemlerine ama neyse.
Gerçeklerle yuzleselim renkdas

Yahu kardeşim.feneri veya 8jk veya lazyoyu ovebilirsin fakat heriflerin kebab gibi rahat bir fikstür içinde olduklarını ve rahat takımlarla oynadıklarını da arada cümlede kullanın,zor degil

FB nin iyi olduğunu söyleyen forumdaşları yadırgamıyorum. Dinamik futbolcu ve takımları severim. İzlediğim maçlarda, kalite demiyorum ama FB takımı bizimkilerden çok daha üstün dinamizm sergiliyor maalesef. Bunu dedim diye bende kuş-muş oluyorsam canınız sağolsun. Olaylara objektif bakmayı bilmek önemli bir meziyettir...

Adamlar tüm defansı orta saha çizgisine çekmişler. Çağdaş'ın takımı yan pas yapma derdinde. Çok güzel çalışmışlar.

Bunlar böyle oynamaya devam etsin. En korkmadığım rakip şu anda Fenerbahçe.
Vallahi delirdim maç başından beri. O kadar boşluk var ki savunma arkasında. Ne çalışıyor bu mallar tüm hafta inanılmaz gerçekten. Konya msvi da aynıydı fb onlar da kullanamadı ama denediler en azından rekor ofsayt çıktı ilk yarıdan o maçta. Bunlar bir tane savunma arkasına denemediler

GscimbomMobile

Evet maymun abarti olmus. Kazanacak biri varsa o da Fener gibi duruyordu diyeyim. Berabere de baglanabilirdi o mac oyle gitse ama o zaman da galibiyeti kaciran taraf Fener olurdu. Bizim TS deplasmanindaki halimiz gibi iste

Terbiyesizlik etmeyelim
Abi hep beraber şampiyon fener diyelim sen de rahatla bizde

Fbnin konya karşısında etkili olduğu tek bi dk bile yoktu ne maymun etmesi
Fener'in şutu yoktu ve sürekli Konya tehlikeli geliyordu 11'e 11 iken hatta Fener kırmızı görünce Konya biraz lakayt davranmış birçok renktaşımız Fener kırmızı görmeden Konya daha iyiydi diye yazmıştı. Ama arkadaş hissetmiş, diyorum ciddi bir Fener veya Jesus hayranlığı var arkadaşın.

Geri
Üst Alt