Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 188
Tecrübe ile sabit kime evlat dediysek anamızı bellediMal ya, Gaziantepi bokluyor su anda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tecrübe ile sabit kime evlat dediysek anamızı bellediMal ya, Gaziantepi bokluyor su anda
Mücadelesi ve olumlu hareketleri şuan tartışılması futbola aykırıdır. Maşallahı var gerçektenValla cok mucadele ediyor takdir ediyorum. Onun disinda birebir ayni dusunuyorum
ozaman bazi seyleri bu kerem bitirmis, su galibiyet senin sana göre oyundan cikmani gölgede biraktiysa keremden bisey olmaz!keremin maçtan sonra bile yüzü asıktı
Torerayıda pek beğenmedim bu maçBoey ve Torerera dışında beğendiğiniz biri var mı
Aynen hakkaten kalite adam çok farkettiriyor, daha da iyi olacak bu takım havaya girince şampiyonluk yolnda önüne geleni ezer geçer bakın samimş söylüyorum ezer geçer, daha da aidiyet duyguları oturcak, bu izlediğimiz Torrinin daha %60 ı. Unutmayalım bu takıma daha İcardi de gelcekoliviera
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 kişi kalana kadar antebin kontraya çıkacağı çoğu pozisyonu kesti.Toreira nın torpili nerden?
Oliviera harikaydı toreira sıradan oynadı
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok doğruHY: "Eğer Yaşar Kemal Uğurlu'ya düdük astıramazsanız, şampiyon olamazsınız. Dursun başkan, net söylüyorum."
Vatan sağolsunulan 4 sayfa rapor var simdiden gecmıs olsun üye kalmıcak birazdan
Acilen 1 değil 2 yabancı kanat lazımKerem ne kadar kötüyse Yunus'da o kadar kötüydü, hatta Kerem'den daha kötüydü.
Olivera çok sakarlık yapıyor.Basen sahada Belhanda’yı izliyor gibiyim. 10 kişi ezilmediysek Torera’nın ortasaha da sağlam basması sayesindeToreira nın torpili nerden?
Oliviera harikaydı toreira sıradan oynadı
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi