⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Bakma renktas cogusu troll. Sergio bu maç bence en iyi maçını oynadı. Torriea adam 3-4 kez şok presle topu rakip sahada aldı. Bunu yapabilen hiç defansif liberomuz olmadi bizim. Net iyi kanatlarımız olsa o cabalamasindan 2 gol çıkardı.
Bu maçı tarafsız art niyetsiz normal bir hakem yönetseydi 5-1 falan kazanırdık. İcardi ve Kanat da geldi mi sürkülase ederiz ligi, operasyon yapacaz derken sağolsunlar kenetlediler takımı. Şerefsiz hayaiyetsizler

A.kerim'in cezalı olması Emin için iyi bir fırsat. Kasımpaşa maçında iyi oynarsa formayı kapar. Kapmalı da. A.kerim belki sol bek oynayabilir Aanholt yerine. Emin'in arkasında kalsın biraz ve kendini Galatasaray Forması'na hazırlasın.
Bir pozisyonda A Kerim çok tatlı orta kesti. Ayağı düzgün galiba. PVA nın kesemediği ortayı kesti, Olivera kafayı kötü vurdu

fenerde,besiktasta hatta trabzonda bile hakemi gördükleri an hem mac öncesi hem mac sonrası sonuca bakmaksızın yöneticiler konuşuyor

biz neden böyle ezik pasif bir camia olduk anlamıyorum kabullenemıyorum

Hiç izlemem desem yeridir maç sonrası yayınları. Bu defa bakayım dedim keyifliyken. Bize dair olumlu yorumda bile bulunmadılar yav inanılmaz. Antep neden böyle yaptı, 10 kişi takıma böyle oynanmaz, 7 numara neden Boey'i izliyor, yok şunu yapmalıydı falan. Güntekin bir de arada GS iyi koştu ama iyi oynadı diyecek topçu diyor.
Hep aynılar güntekin bizim maçları kazandığımız zaman kuduran bir herif. İlla bir yerden angut angut olay bulup bok atacak.
Ama bizim taraftarda hatanın büyüğü bazı şeref yoksunu herifleri hemen açıp izlemeliyim diye koşa koşa açıyor yıllardır değişmiyor.
Yok kardeşim o yürüyen nefret herif gitmeden izlemeyeceksiniz. Adamlar satın almada herhangi personel terimin yanında çalıştı diye ortalığı yıktılar çizgiyi çektirmiyor dediler.

Emin de ne var neyini beğendin hiç gerilmene gerek yok.
Fiziği bıdık ve cılız bir defa stopere göre bu büyük eksisi.çok teknik bir oyuncu mu değil..
Hava toplarında olsun ikili mücadelelerde olsun ezerler ezilir.
Ozan kabak gibi her alt yapıdan çıkan stoper iyi olacak algısı var bizde.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerginliğin g'si yok renktaş. Çıkarımlarından vazgeç. Sadece bir kez hata yaptı . İkili mücadelelerde ezildiği fikrine katılmıyorum bu maç için. Soğukkanlı oluşunu ayrıca beğendim. Bir kez hata yaptı evet ama Kaan Ayhan da bir Ramos değil. Az sövmedik milli maçlarda. Hülasa önceliğimiz defans hattı degil. Hücum bölgesi transferlerinden sonra gelmeli Kaan.

Bak varya şu maç şu ortamda karşımızda onlar olsaydı 4-5 tane çok rahat atardık. Ezerdik ezer
ezerdik ona eminim ama atarmıydık bilmiyorum bugun futbol kısmını hıc konusmuyorum hakem konusu var gelecegimizle ilgili

fakat oyunumuz iyi olsada bitiricilik konusunda ligin sonundayız rezaletiz şutlarımız gırmıyor şikeciler malum 2 isabetli şut 2 gol ve mac bitti

Geri
Üst Alt