Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.381
- 44.308
- 2.388
adem büyük fan club
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen tek maçında tek hatasında adamı ezersen zaten bir halt olmaz. Tek bir hatası dışında çok temiz oynadı maçı. Başka biri olsa 10 kişi kalmış takımda eli ayağı titrerdi sahanın ortasında. Ozan kabak diyorsun da onun yaptığı hataları ben çok iyi hatırlıyorum. O na da aynı şekilde davranılsa yedek kulübesinde körelir giderdi.Emin de ne var neyini beğendin hiç gerilmene gerek yok.
Fiziği bıdık ve cılız bir defa stopere göre bu büyük eksisi.çok teknik bir oyuncu mu değil..
Hava toplarında olsun ikili mücadelelerde olsun ezerler ezilir.
Ozan kabak gibi her alt yapıdan çıkan stoper iyi olacak algısı var bizde.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte bu yüzdwn büyük takımlarda böyle akıllı topçu sayısı fazla olmalı.Mertens çok akıllı adam ama. Hiç yoktan penaltıyı almış adam. Topla rakip arasına ufak bir adımla, tak darbe ve penaltı. Çok klas
Bahsettiğin hataları Abdülkerim'de yapıyor yapacak. Kaan gelirse yapmayacak mı?Emin şu anda yem olur renktas kaptırdığı top gol olsa kariyeri zedelenirdi. Emini beğeniyorum. Garaktiye aldığımız maçlarda sonrada oyuna girip iyice özgüven depolamali. Mentali kuvvetli olmuyor bizim Türk gençlerinin.
bu ne saçma bi karardı cidden?
Karar yanlışta, Barışalper ne yapıyor 4e 2 yakalamışız atağın içine ediyor.bu ne saçma bi karardı cidden?
bi sie TAS GİBİ STOPER ABDULKERİM AGLAO ABDÜLKERİM DENEN ADAM BU TAKIMDS 4. STOPER OLUR , KARTTAN BAGIMSIZ KONUSUYORUM TUM POZISYONLARI ONUN ESSEKLIGI YUZUNDEN VERDIK
Hocam öylede ben bizim taraftarı biliyorum. Yerler çocuğu hatayı Sergio Ramos bile yapıyor. Kimse mükemmel değil.Bahsettiğin hataları Abdülkerim'de yapıyor yapacak. Kaan gelirse yapmayacak mı?
Bizim risk almamız gereken bölge defans. Orada hatalara tolerans gösterebiliriz ama ofansif anlamında hataya tahammülümüz yok.
O yüzden alınması gereken stoper değil kanatır, hatta 2 tane.
Neden olmasın, Nagatamo'da ters ayaklı oynuyordu. Dubois'in sol ayağını kullanabilen biri sanırım yani sol ayağını sadece koşmak için kullanmıyor diye biliyorum. Denenmeli yani.hemen cvp verin, dubois sol bek oynarmi? benim sag bekim belli artik!
Fenerli.. anla işte ne kadar haksızlığa uğradıysak rakiplerimiz bile tepki gösteriyor.Bu adam ne alaka? Bjkli degil miydi bu?
Hangi pozisyonu verdik? Pva nın eşekliğinin cefasını çekiyor sürekli Abdülkerim.O ABDÜLKERİM DENEN ADAM BU TAKIMDS 4. STOPER OLUR , KARTTAN BAGIMSIZ KONUSUYORUM TUM POZISYONLARI ONUN ESSEKLIGI YUZUNDEN VERDIK