SL 22/23 H:6 | Beşiktaş 0-1 Başakşehir | MS | 12 Eylül

Ne olur

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Gedsona noldu böyle kargalarda cöp yav, bizde is yapardi ama Torreira‘nin yaninda

Redmond ve alli transferleri tamamen kumar işi ya tutarsa çünkü disiplinsiz sorunlu adamlar tutarsa güzel iş ama tutmazsa yeniden oyuncu ararsin
Alli kumar transferi ama Redmond'in kumar transferi oldugunu düşünmüyorum. Premier League'de 8 sene düzenli bir sekilde oynamis bir oyuncunun mutlaka belirli bir kalitesi vardır. Maliyetleri arasında büyük bir fark yoksa Redmond'u Rachica'ya tercih ederdim acikcasi.

Bjknin kadro ptt kadrosu en etkili silahı seyircisi onlar gazlıyo iç sahada

Gelde uaya sövme
Bir topçu taraftari ne kadar umursayip topculugunun ustune koyabilir, bu dediginize inaniyor musunuz gerçekten?

En fazla biraz daha beygir gibi koşar, ne yapacak necip bir anda puyol mu olacak, weghorst bie anda ronaldo mu olacak?

Ömrümde taraftar kadar abartilan cok az sey gördüm ya

guntekini gösterdiler mi

maç sonu onu göremedim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tinercilerin yedek kulubesi çok zayıf. İlk 11 deki 1-2 adam sakatlansa işleri yaş.

Konuş Sinan Engin namağlup şampiyon Beşiktaş'ını konuş şimdi.

Galatasarayın orta sahası dirençsiz, zayıf, kırılgan öyle mi?

Beşiktaş 30 küsür hafta nasıl bu dar rotasyon ile gidecek onu konuş.

13-14 tane net adam yok elinde.

redmondun, yıllık kaç para aldığı, kaç yıllık sözleşme imzaladığı vs. 5 milyon euro opsiyon devreye girecek yazıyordu bi haber sitesinde
Yok yav kiralık aldılar. 5 m opsiyon varsa farklı ama sanmıyorum.

Şöyle bir açık var sözleşmede, oyuncu kiralık sözleşmesi bittiğinde 1 ay daha Soton oyuncusu kalacak.

Maaşının yarısını veriyorlarmış 3.5 net alıyormuş orada.

niye bu kadar övüldü redmond :asd: yusuf demir çok daha başarılı bir transfer benim gözümde.

rashica'nın daha faydalı olabileceğini düşünüyorum ben, redmond gelse maliyetiyle birlikte biraz lükse kaçacaktı tabi bjk nasıl anlaştı bilmiyorum da ingiltere'de iyi kazanıyordu redmond. yusufa ek olarak kiralık takviye yapmamız mantıklı oldu seneye deneriz bi almayı rashica'yı yabancı kuralının akıbetine göre, olmazsa da CL'ye katılabilirsek eğer daha iyi bir profil katarız kadroya eğer Yunus-Kerem falan satılacaksa.

Redmond İngiltere'de kalmak istiyormuş sanırım bir de burada götü biraz toparlayıp tekrar döner oralara.

Redmond Kerem tarzında dripling oyuncusu, Rashica'da Yunus gibi daha bir playmaker, dolayısıyla tamamen teknik heyet tercihi, bir hata görmüyorum aynı tip oyuncu olmadıklarından dolayı.
Redmond'ın dribbling kalitesine Kerem hiç bir zaman ulaşamaz. Pasları da fena değildir.

Rashica daha fazla defans arkası koşu deneyen daha çabuk bir adam.

Yok yav kiralık aldılar. 5 m opsiyon varsa farklı ama sanmıyorum.

Şöyle bir açık var sözleşmede, oyuncu kiralık sözleşmesi bittiğinde 1 sene daha Soton oyuncusu kalacak.

Maaşının yarısını veriyorlarmış 3.5 net alıyormuş orada.
haberi buldum 2 gün önceye ait

GOAL Türkiye|10 Eyl 2022 10:59+03:00

İngiliz basını Beşiktaş'ın yeni transferinin satın alma opsiyonunun 5 milyon euro olduğunu öne sürdü.

Beşiktaş'ın transferin son günlerinde Southampton'dan kiraladığı İngiliz hücum oyuncusu Nathan Redmond, henüz sahaya bile çıkmadan siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırırken, 28 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunun olup olmadığı da büyük bir merak konusu. Beşiktaş cephesi konuya ilişkin resmi bir açıklama yapmazken, İngiliz basını bu transferin 5 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla gerçekleştiğini öne sürdü.

Alli kumar transferi ama Redmond'in kumar transferi oldugunu düşünmüyorum. Premier League'de 8 sene düzenli bir sekilde oynamis bir oyuncunun mutlaka belirli bir kalitesi vardır. Maliyetleri arasında büyük bir fark yoksa Redmond'u Rachica'ya tercih ederdim acikcasi.
Bizim de sol bek var yıllarca oynamış. Her hafta kanser ediyor. Yedlin falan da geldi aklıma bak.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ersin ile Nkoudu'nun sözleşmeleri sezon sonu bitiyormuş bu arada bedavaya giderler gibi. Redmond maç içinde kaybolabiliyor ama kaliteli oyuncu.

Geri
Üst Alt