⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Yahu en çok o delirtiyodu beni önceki senelerde, takım ine geçer geçmez savunmaya çekiliyordu, hatırlayın kaç tane maçı öne geçtikten sonra verdik. Şükür bugün skordan bağımsız uzun süre aynı baskılı oyunu gördük.
Skorlardan da olabilir, korkak bir oyun sergiliyorduk. Gs geçen sene öne geçtiği maçları vermese Avrupa yolu da açıkti. Bu sene bunun olmadığını görmek güzel. Büyük takım böyle oynar. Beraberliğe de gelseydi oynamamız gereken top bu. 3 2 olduktan sorna da 4 5 e gidebilirdi maç. Bunlarda olacak. Yeterki oyunumuzdan vazgecmeyelim. Doğru yoldayız.

GscimbomMobile

1-0 kazanınca da bu böyle gitmez diyorsunuz bir şeylerden mutlu olun yav artık. 50 bin kişinin önünde daha iyi oynaması normal değil mi?
Takımda lakaytlık var, tembel paslarla set hücumu yapmaya çalışıyorsun. Oviera ve Mertens olmasa kaleye de gidemeyeceksin.

5 .hafta hala ne oynadığımız belli değil. Saha parselizasyonu hala kötü. Böyle şampiyon olmazsın diyorum. Sen nasıl istersen öyle düşün.

Ben bu takımın bu oyun planını beğenmedim umarım düzelir diyorum.

Pva derhal kadro dışı bırakılmalı, hem yabancı, hem temponun içine ediyor, hem geri pas müptelası, hem gereksiz faul yapıyor ne işe yarıyor biri söylesin, EmreT oynasa en azından yerli derim, Berkan oynasa hem yerli hem temposu yüksek, kazımcan yetersiz hali bundan daha az zarar verir, hoca nasıl sabretti ben anlamadım, bu arada Kerem iyi güzel vuruyorsun da kardeşim takım oyununda yoksun savunma zaten yapmıyorsun, aşırı bencilsin yapma güzel kardeşim yok olup gidersin 6 maçta bir tane tutturursun ama sol kanat diye bir bölgemiz maalesef yok, içeri çekip vurmadigi sürece full zarar.

Ya bende elestiriyorum cok

Ama elestirince alti dolu olsun

Neyi elestiriyorsun diye sorsan kimse cvp veremez sacma yani
Ona yanıyorum işte. Hiçbir şey yok eleştirilerin altında. Şunu yapabilse daha iyi olur, şunu şöyle değiştir vs... Hiçbir şey yok.

Deplasmandasin

Ev sahibi ekibin reaksiyon vermesi normal
Ayriyeten iddaasina girelim biz haric bu pasa 1 2 takima takar
Yeni td ile duzelmisler
Birde hajradinovic diye bir adamlari var en iyi anadolu topcularindan biri

Ayriyeten bugunde cok iyi oynadik

Forumda yazilanlara inanamadim mac sirasinda

Bu k.paşa bu şekilde oynasın düşer net olarak.

Güzel oynayıp yine skoru bulmakta zorlandığımız ve rahat bitiremediğimiz bir maç daha, Yani gerçekten şu maçın hakkı 5-1 falan ama zar zor 3-2 kazanıyoruz cidden şu bitiricilik sorununu acilen çözmemiz lazım. Sezon başından beri 6 maçta 13-15 gol arası atmamız lazımdı ama atabildiğimiz gol sayısı 7. Skordan bağımsız özellikle son 3 haftadır oynadığımız futbol son derece iyi ve gelişmekte görünüyor. Takım git gide uyum sağlıyor ve galibiyetler geldikçe özgüven artıyor. Yusuf ve Rashica dinamik ve hızlı futbollarıyla kadroya genişlik katacak gibi duruyor özellikle Yusuf müthiş bir potansiyel izlemesi büyük keyif olacak. Sonuç olarak çok güzel bir 3 puan oldu ama şimdi çok daha zor bir rakiple oynayacağız, Konya maçında ilk 6 haftada yaşadığımız bitiricilik sorunu olmadan ve taraftar desteğiyle galibiyeti almamız lazım.

Abi ilk yarı gayet iyi oynadı takım, merak ettim geldim baktım burada yazanlara. Yani çok şey söylerim ama gerçekten sövmemek için zor tutuyorum bazen kendimi. Kerem mesela, ilk yarı da iyi oynadı, daha derli topluydu, daha az pas hatası yapıyordu ve takım için uğraştığını gösteriyordu. Gel burada yazanlara bir bak... Daha iyi olmamız amacıyla yorum yapılsa eyvallah, amaçları tamamen negatiflik. Herkesi, her şeyi yerden yere vuruyorlar. Nasıl bir ergen kafası anlamak mümkün değil. Maç esnasında okumamak lazım burayı ciddi diyorum.
Mac esnasinda okumuyorum. Hersey ya mukemmel ya cop. Ortasi yok.

3 puani aldiktan sonra geriden gelerek okumakta cok zevkli oluyor

Takımda lakaytlık var, tembel paslarla set hücumu yapmaya çalışıyorsun. Oviera ve Mertens olmasa kaleye de gidemeyeceksin.

5 .hafta hala ne oynadığımız belli değil. Saha parselizasyonu hala kötü. Böyle şampiyon olmazsın diyorum. Sen nasıl istersen öyle düşün.

Ben bu takımın bu oyun planını beğenmedim umarım düzelir diyorum.

Oliveira mertens olmasa nedir yav:) onlar olmasa Taylan Berkan oluyordu zaten. Takım ne goller kaçırıyor bunu görmezden mi gelelim .. 1-2 tanesi girse zaten tüm maçlar kopar gider.. takında gayet de ilerleme var bende tam tersi beğeniyorum.

Şu ankete 2 veren kişi bir nedenini anlatsında bilelim madem

Ne kadar iyi oynasa da Boey kesip Dubois ile oynama taraftarıyım. Boeyden daha yüksek oyun aklı var. Geriden elimizi cok rahatlatir. Daha iyi orta keser vs vs

Bu seferde defansif zaafiyet yaşanır.Boeyin atletizmi sertliği çok işimize yarıyor.Birde takımın boy ortalaması çok düşük..Bu konudada olumsuz etkiler.Duboisde ofansif anlamda çok ciddi katkı verir..Gerçekten zor bir durum.Bence dubois sol bekde denenmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar iyi oynasa da Boey kesip Dubois ile oynama taraftarıyım. Boeyden daha yüksek oyun aklı var. Geriden elimizi cok rahatlatir. Daha iyi orta keser vs vs
Normalde aynı düşünüyorum ama o zaman çok kısa kalıyoruz mesela bu gün yediğimiz 2. golde mesela Boey olsaydı o gol olmazdı SAdık Torreira ve Dubois'in yanında vurdu topa. Dubois'in sol bek oynamışlığı varmış PVA yerine o denenebilir. Sacha- Dubois aynı boy gözükebilir ama Boey'in sıçraması daha kuvvetli.

Artık bu takımın başarılı olması için tek bir sart var: Okan Hoca, hocalık meziyetlerini gösterecek. Kadroda neredeyse çöp dediğimiz tarzda oyuncu kalmadı.
Oynayanı da kenar da bekleyeni de iyi yönetmesi gerekiyor.
Kim girerse girsin faydalı olacaktır.
Kadro mühendisliği yapması gerekecek. Özellikle yerli oyuncu seçimleri çok önemli. Elini kolunu bağlayan da bu olacak.
Yeni transferler gelmeden önce Abdulkerim-Yunus-Kerem üçlüsü ile idare etti. Ancak yeni gelenleri oynatabilmesi için Okan-Berkan-Kazımcan seçeneklerini de düşünmesi gerekecek. Ancak bu oyuncuları oynatırken hem hazır olmalarını sağlaması gerekecek hem de PVA, Miço, Dobua, Kerem, Yunus, Seferoviç, Gomis gibi adamların yeri geldiğinde yedekte kalmaları konusunda hocalığını gösterecek.
İşi zor. Başarılı olursa yerini sağlamlaştıracak. 3-4 maç puan kaybında diken üstünde olacak.

Torreira orta sahada tek ısıran basan adam diye düşünürken aklıma Mitçö geliyor Emin çok hata yapıyor derken aklıma Ross geliyor.bu sene bu takım hatta önümüzdeki birkaç sene bu takım bizi zevk manyağı yapacak 🧿🧿😁😁 Yürüyedurun ASLANLARİMMM

Geri
Üst Alt