Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.308
- 28.470
- 3.183
Kerem yerine gayet oynatılabilir diye düşünüyorum.Ortalıkta bi kamyon forvet ve kanat varken Barış Alper'i ilk 11'de deneyecek durumda değiliz bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem yerine gayet oynatılabilir diye düşünüyorum.Ortalıkta bi kamyon forvet ve kanat varken Barış Alper'i ilk 11'de deneyecek durumda değiliz bence.
kabul edeceğim bi 11
Önde hava toplarinda sorun olabilir.
Bende öyle düsünüyorum ama Icardi'ye ne diyorsun?Forvet Gomis olmali diye dusunuyorum. Mertens sonradan oyuna girerse daha iyi olabilir.
Bende öyle düsünüyorum ama Icardi'ye ne diyorsun?
ben şu anki kerem'den bile iyi olduğunu düşünmüyorum.Kerem yerine gayet oynatılabilir diye düşünüyorum.
bu 11 havadan oynamaz zaten. forvette gomis de olabilir ama icardi olmamalı bence.Önde hava toplarinda sorun olabilir.
Cift forvetle oynatsan Mertens'i arkasina Mata'yi koysan bu kez orta saha sikinti yasar.Yedek baslamali. Bence hazir ve yeterli degil. Suan da en hazir golcumuz Gomis. Mertens bu lig icin tek forvete bence pek uygun degil.
Cift forvetle oynatsan Mertens'i arkasina Mata'yi koysan bu kez orta saha sikinti yasar.
bence gayet diri topçu ya ikili mücadelerde top kapmalarda çok faydali. orda kapılan toplar pozisyon demek. toreira yalnız kalıyo ortada top rakipteyken.Midtsjö Overrated abi bence geldiğinden beri çok da bir özelliğini göremedik ki zaten genel kariyerine bakarsak çok da ilk 11 oyuncusu olabilecek gibi durmuyor.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir maçla ligin 8.haftası nasıl havlu atıyoruz hocam :dsezonun en önemli maçlarından biri arkasında bay geçiyoruz yenersek rahat yenilirsek bayla birlikte ligin dibine çakılırız çok kritik maç
havlu atarız demedimBir maçla ligin 8.haftası nasıl havlu atıyoruz hocam :d
Kerem çok daha yetenekli ve kıvrak bir oyuncu. Barış tarz olarak farklı oyuncu. Vurup giden bir oyuncu bu sebeple solda olmaz.Kerem yerine gayet oynatılabilir diye düşünüyorum.
Ohoo maca daha 4-5 gun var. Yetmiyormus gibi bir de bay gececez, 15 gun daha takimi izleyemeyecez. Umarim hazirlik maci ayarlanir bay haftasinda