⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

bende kaç hafta okan hocaya ağzımı açmadım. 10 haftadır hangi maçı sıkıntısız kazandık? bu kadar kaliteli oyuncuları hiç antreman yaptırmadan sahaya sürsen bu kadar oynarlar zaten.

10 hafta şu keremle yunusa bir çare bulamıyorsan çekeceksin yedeğe berkan/kazım/okan bi şekilde çözeceksin kardeşim. bu yüzden milyon lira para kazanıyorsun.

mertensin ömrü hayatında 8-9 maç skor yapmadığı dönem olmuş mu acaba???? keremle yunusu da alıp yallah başakşehire.

Yunus bu maci satmistir. Baska aciklamasi yok.
Keremi adamdan saymiyorum bile. Insallah yabanci kurali kalkar da bunlardan kurtuluruz. Turk futbolculari yedek kulubesine laiktir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Adamlar kirmizi gormeseydi bu kadar elestiri olmayacakti

Okan
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Miço/Serg
Rashica Mata Mertens
Icardi

Anlamadığım kısım şu ,taraftar burada yerli kuralınada uygun pek çok farklı kadro ve oyun soyleyebilirken 6 tane antrenör ısrarla neden her maç aynı kadro çıkarıyor farklı birseyler denemiyor

Bu kadar eleştiriyoruz ama ben genel anlamda takımı beğendim. 2 kabız yerine bi onyekurumuz olsa duman ederdik rakipleri

Evet kağıt üzerinde Kerem, Yunus , BAY, Raschita ve Yusuf var ama gerçekte sıfır kanadımız var. Onyekuru tarzı adam yok ve başımız çok ağrıyacak bu yüzden benden söylemesi.
rashica daha yeni geldi.dogru düzgün şans bile bulmadı.yusuf demir yine yeni geldi,bugün yoktu.yusuf ve rashica oynarsa onyekuru falan aranmaz

Evet kağıt üzerinde Kerem, Yunus , BAY, Raschita ve Yusuf var ama gerçekte sıfır kanadımız var. Onyekuru tarzı adam yok ve başımız çok ağrıyacak bu yüzden benden söylemesi.
Onyekuru'yu da gördük bu maçta. Olsa ona da sövülür. Yine de Yunus Kerem'e tercih ederim tabi ama yerli zorunluluğu..

Bu Abdül ne ayak anlayan var mı saçma sapan paslar atıyor.

3 yerli kuralını çözdüm.

herhangi bir yerli kaleci
boey - nelsson - abdulkerim - yürüyebilen sol bek

böylelikle kerem ve yunustan kurtuluyoruz!!!!!!!

Ben bugün takımın oynadığı oyunu beğendim. Adana Demirspor gibi zorlu bir deplasmanda bundan daha iyi oynayamazsın. Abdülkerim ve Kerem'in şu oyunlarını gördükten sonra şu kuralı getirenlerin Allah bin belasını versin diyorum. Kerem ve Yunus maçın en kötü iki oyuncusu ama kural yüzünden onları çıkaramıyorsun, yabancı çıkarmak zorunda olduğun için takımın en iyilerinden biri olan Midjstö'yü çıkarmak zorunda kalıyorsun, Toreira'yı MECBUREN çıkarmak zorunda kalıyorsun. Lanet olsun bu kuralı getirenlere.

Şu maçın 86 dan sonrası (dakika önemli)
Çift değişiklik var sonuçta, hiç bir td mantıklı bir açıklama yapamaz
Nasıl bir şaçmalıktı la

Geri
Üst Alt