SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

maçı büyük olasılıkla büyük şikeciler alır yüzde 60 yada maç berabere biter yüzde 40.Küçüklerin maçı alma ihtimali çok zayıf kalede o kovalar varken hele

Bjkden bi halt olmaz iyi bi anadolu takimi sadece. B planlari yok ve sacma sapan bi oyun oynuyorlar. Onlarin kazanmasi daha iyi olur
Ben olaya bu şekilde bakmıyorum, yok onun B planı yok bunun C planı yok vs. Takım havaya girdiği anda tek planı da olsa alır götürür bu ligi. Ben matematiksel olarak bakıyorum olaya. Şimdi bu iki takım bu hafta birbileri ile oynamasa ikisi de berabere kalsa seviniriz. 2şer puan kaybettiler diye. Ben olaya bu şekilde bakıyorum. Yoksa bana ne onların ne oynadıkları, planları vs vs. Ben bizim takımın ne oynadığı ile ilgileniyorum genelde.

Ben olaya bu şekilde bakmıyorum, yok onun B planı yok bunun C planı yok vs. Takım havaya girdiği anda tek planı da olsa alır götürür bu ligi. Ben matematiksel olarak bakıyorum olaya. Şimdi bu iki takım bu hafta birbileri ile oynamasa ikisi de berabere kalsa seviniriz. 2şer puan kaybettiler diye. Ben olaya bu şekilde bakıyorum. Yoksa bana ne onların ne oynadıkları, planları vs vs. Ben bizim takımın ne oynadığı ile ilgileniyorum genelde.
Tamam bjkyi tehdit olarak gormedigimden 2si 2ser puan kaybedecegine fb 3 puan kaybetsin ve karissinlar diyorum ben de

Itfbnin arkasi maden nkudu olmamasi cok buyuk dezavanataj

tinerspor alir gibi, itfbyi cok fazla sisirdiler

Jesus dede daha bir tane kritik mac alamadi simdiye kadar

fbyi iyi gazlıyorlar. kırmızı kartların havada uçuştuğu bir maç olur.

en son aysal döneminde böyle bir derbiyi keyifle izleyebildik sanirim

ulan bir kere de galibiyetle su maclari izleyelim arkadas

cok mu bir sey istiyoruz

okan, yunus, kerem kol kola izleyin şimdi

Fenerin balonunun patliycagi mactir. BJK 2-3 farkla kazanicak aha buraya yaziyorum.

Şimdi sinirlenmeyi ve bugün Adana Demirspor deplasmanından 3 puan alamamayı 1 kenara bırakalım.Bu Maç'ta Beşiktaş yenerse bugün Adana Demirspor deplasmanından aldığımız 1 puanın değeri artacak ve o 1 puan değerlenecek..

Fener puan alırsa iki hafta beyin kanaması geçirmeden nasıl Kayseri maçını bekleyeceğiz.

Ersin, kendine gel...

Geri
Üst Alt