- 18 Temmuz 2009
- 80.669
- 225.108
- 5.093
Tjk 7-3 falan yener akıllı oynarsa.
Aksi durumda 1-2 Fener
Aksi durumda 1-2 Fener
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olaya bu şekilde bakmıyorum, yok onun B planı yok bunun C planı yok vs. Takım havaya girdiği anda tek planı da olsa alır götürür bu ligi. Ben matematiksel olarak bakıyorum olaya. Şimdi bu iki takım bu hafta birbileri ile oynamasa ikisi de berabere kalsa seviniriz. 2şer puan kaybettiler diye. Ben olaya bu şekilde bakıyorum. Yoksa bana ne onların ne oynadıkları, planları vs vs. Ben bizim takımın ne oynadığı ile ilgileniyorum genelde.Bjkden bi halt olmaz iyi bi anadolu takimi sadece. B planlari yok ve sacma sapan bi oyun oynuyorlar. Onlarin kazanmasi daha iyi olur
Tamam bjkyi tehdit olarak gormedigimden 2si 2ser puan kaybedecegine fb 3 puan kaybetsin ve karissinlar diyorum ben deBen olaya bu şekilde bakmıyorum, yok onun B planı yok bunun C planı yok vs. Takım havaya girdiği anda tek planı da olsa alır götürür bu ligi. Ben matematiksel olarak bakıyorum olaya. Şimdi bu iki takım bu hafta birbileri ile oynamasa ikisi de berabere kalsa seviniriz. 2şer puan kaybettiler diye. Ben olaya bu şekilde bakıyorum. Yoksa bana ne onların ne oynadıkları, planları vs vs. Ben bizim takımın ne oynadığı ile ilgileniyorum genelde.
Nkoudu tam bu maç olması gerekiyordu.beraberlik bekliyordum ama fb alacak gibi