Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.442
- 49.831
- 3.133
Senin her zaman yorumlarını beğenirim abi.2. maçta Trabzonspor ilk Golü yerse direk hücuma yöneldiğinde 2. Golü de yer.Bence sakin oynamalılar o maçta ki başlarındaki hoca tam bu maçta turu geçecek bi hoca oynattığı oyunla.Ben bizim maçı düşünüp bazı oyuncuları yedek olarak çıkarırlar mı diye düşünüyom@Murat Durmaz vermis oldugun 11ler den , kopenhag ozelinde ;
* 7 ve 16 no'yu bu sezon izledigim maclarda ozellikle begenmistim.
bu aksam - bu ikisine ozellikle dikkat etmeli trabzonsporlular.
dedigim ikiliden * 7 nolu hem golunu yazdi - hem macin en iyilerinden oldu . bir diger begendim ise yine o civardan *falk.
trabzonsporu genel anlamda begenmedim. ilk yarida skorun 1-0 da kalmasi trabzon adina bir bakima sans oldu.
sag taraflarini cok vasat buldum - hem sag on / hem sag bek. ilk yarida golun oradan gelmesi ve bir kac tane cok onemli gol sanslari da yine ordan yaplan bireysel ve bolgesel hatalar silsilesi ile meydana geldi.
* 2.yariya da gol yenip baslanmasi buyuk talihsizlikdi - yine de macin sonlarina dogru bulunan gol ile rovans icin umutlu oldular .
seyircilerini iyi buldum ev sahibi takimin. baski nasil yapilirdan kesitler sundular.
rovans kolay bir mac olmaz gibi... secilecek *mac_taktigi bu denklemde kilit nuans trabzonspor ozelinde.