ŞL 22/23 Play-Off M:1 | Kopenhag 2-1 Trabzonspor | MS | 16 Ağustos

@Murat Durmaz vermis oldugun 11ler den , kopenhag ozelinde ;
* 7 ve 16 no'yu bu sezon izledigim maclarda ozellikle begenmistim.
bu aksam - bu ikisine ozellikle dikkat etmeli trabzonsporlular.

dedigim ikiliden * 7 nolu hem golunu yazdi - hem macin en iyilerinden oldu . bir diger begendim ise yine o civardan *falk.
trabzonsporu genel anlamda begenmedim. ilk yarida skorun 1-0 da kalmasi trabzon adina bir bakima sans oldu.
sag taraflarini cok vasat buldum - hem sag on / hem sag bek. ilk yarida golun oradan gelmesi ve bir kac tane cok onemli gol sanslari da yine ordan yaplan bireysel ve bolgesel hatalar silsilesi ile meydana geldi.
* 2.yariya da gol yenip baslanmasi buyuk talihsizlikdi - yine de macin sonlarina dogru bulunan gol ile rovans icin umutlu oldular .

seyircilerini iyi buldum ev sahibi takimin. baski nasil yapilirdan kesitler sundular.

rovans kolay bir mac olmaz gibi... secilecek *mac_taktigi bu denklemde kilit nuans trabzonspor ozelinde.
Senin her zaman yorumlarını beğenirim abi.2. maçta Trabzonspor ilk Golü yerse direk hücuma yöneldiğinde 2. Golü de yer.Bence sakin oynamalılar o maçta ki başlarındaki hoca tam bu maçta turu geçecek bi hoca oynattığı oyunla.Ben bizim maçı düşünüp bazı oyuncuları yedek olarak çıkarırlar mı diye düşünüyom :D

avcı'nın turu geçmek istediğini hiç zannetmiyorum

Senin her zaman yorumlarını *beğenirim abi.2. maçta Trabzonspor ilk Golü yerse direk hücuma yöneldiğinde 2. Golü de yer.Bence sakin oynamalılar o maçta ki başlarındaki hoca tam bu maçta turu geçecek bi hoca oynattığı oyunla.Ben bizim maçı düşünüp bazı oyuncuları yedek olarak çıkarırlar mı diye düşünüyom :D
sevgili murat , oncelikle ince gorusunden dolayi tesekkur ediyorum.

teorine hak veriyorum - ozellikle avci nin gecmis avrupa karnesi ve tutumunu dusundugum vakit.

diger yandan son dedigine (derbi) ; yerel trabzon medyasi ve halki nin bunu nasil karsilar konusu da ayri bir durum,.
lig icin dinlendirme konusunun ligin basi oldugundan -kanimca erken oldugunu dusunuyorum....
*avci, lig tek_hedef_olarak_bakan_bir_bakista_genelde yanilmiyorsam. dolayisiyla ,senin dedigin sekilde de dinlendirilmis olarak cikarlarsa da sasirmamali....

kanimca galip olan taraf olacagimizi dusunuyorum bu versusta. her halukarda daha diri ve motive cikan taraf olacagiz.

Geri
Üst Alt