ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

adam akıllı 11 çıkacak mı bu maç zahmet olmazsa icardi zaha torreira vs.

Berkan ile defans ozurlusu Angel'in yanyana oynayacaklarini dusunuyorum da acaba uclu savunma ile mi oynasak diyorum

inşallah mertens falan biri çıkar da bireysel performansla kurtarır bizi en azından mağlup olarak dönmeyiz İstanbul’a.

yüzde 90 elendik gibi duruyor ayni kadroyla cikarsak

Slovenya takımı sahsen beni korkutmuyor,ama ilk mac icin tedirgindim. Ligleri baslamis yarısını geçmiş Avrupa'nin kuzey tarafindaki ,defans/kontra takımlarınin sorun çıkarması da gayet doğal, bu kadar yükleme ardindan hazir takımlar ile oynuyorsun. Sahsi gorusum bu tur cok daha kolay olacaktir.

Zalgiris eşleşmesinin aksine bu turu rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Bu takım Zalgiris gibi tamamen savunma anlayışıyla oynamaz bu durum bizim işimize gelir.

Eğer Morutan/Zaniolo ve Bakambu'yu görmezsem yangın çıkarırım.

6 gün de ne değişecek çok emin değilim. Bu oyun tur için yetmez ama. Rakip daha dişli ondan dolayı Sergio yerine mico ile başlamak lazim. Forvete de bakambu girmeli. Sergio ile defansif olarak çok daha zor duruma dusuyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta Torreira şart, hatta Icardi bile hazır Halil’den daha etkili olur diye düşünüyorum

Torreira hazır dönerse şansımız %50 artar yoksa işimiz Allah'a kaldı

umdugum.

—————-Muslera—————-
Boey—Nelsson—-Apo—Angel
——————Torreira————-
———Oliveira——Mertens——-
Zaniolo———Bakambu—-Kerem

2 maçlarını da izledim Zalgirisden daha iyi bi takım olduklarını düşünmüyorum.Torreiranın dönüşüyle sıkıntı yaşamayız.Sonraki tur daha sert olacaktır tabii

Torreira muhtemelen sonradan oyuna girer bu maçta. İcardi, zaha falan bu turda zor, belki 2.maçın son 10 dksı.. İnşallah Okan efendi orta sahayı 3’lü dizer

Kerem Bahambu Zaniolo

Mertens

Torreira Midtsjo

Angelino Apo Nelsson Boey

Muslera

Geri
Üst Alt