GSCimbom
ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus
Aslan Karadağ

ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus Sayfa 6

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,2K
Okunma
108,3K
Sayfa
6/160
adam akıllı 11 çıkacak mı bu maç zahmet olmazsa icardi zaha torreira vs.

inşallah mertens falan biri çıkar da bireysel performansla kurtarır bizi en azından mağlup olarak dönmeyiz İstanbul’a.

Slovenya takımı sahsen beni korkutmuyor,ama ilk mac icin tedirgindim. Ligleri baslamis yarısını geçmiş Avrupa'nin kuzey tarafindaki ,defans/kontra takımlarınin sorun çıkarması da gayet doğal, bu kadar yükleme ardindan hazir takımlar ile oynuyorsun. Sahsi gorusum bu tur cok daha kolay olacaktir.

6 gün de ne değişecek çok emin değilim. Bu oyun tur için yetmez ama. Rakip daha dişli ondan dolayı Sergio yerine mico ile başlamak lazim. Forvete de bakambu girmeli. Sergio ile defansif olarak çok daha zor duruma dusuyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 maçlarını da izledim Zalgirisden daha iyi bi takım olduklarını düşünmüyorum.Torreiranın dönüşüyle sıkıntı yaşamayız.Sonraki tur daha sert olacaktır tabii

Torreira muhtemelen sonradan oyuna girer bu maçta. İcardi, zaha falan bu turda zor, belki 2.maçın son 10 dksı.. İnşallah Okan efendi orta sahayı 3’lü dizer

Geri
Üst Alt