⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Ya arkadaslar bir sorum olacak: CL maclarinda Passoligle ugrastiriyorlarmi? Canimdan bezdiriyior lig maci icin geldigimde ve su anda giremiyorum zaten

manu hocasını kovarsa 4. maçlar sonunda şöyle bir tablo muhtemel.

bayern 12
manu 6
gs 4
kopenhag 1

5. maçta manuyla vurdulu kırdılı bir maça çıkmamız yüksek iht

manu hocasını kovarsa 4. maçlar sonunda şöyle bir tablo muhtemel.

bayern 12
manu 6
gs 4
kopenhag 1

5. maçta manuyla vurdulu kırdılı bir maça çıkmamız yüksek iht.
Bu kel hoca kalirsa manu kopenhagdan 6 puan alamaz bence. Hatta kopenhag icerde manuyu yenerse yarisin icine dahil olur. bence bu hic uzak bir ihtimal degil.

Söyle birsey cikabilir ortaya dördüncü maclardan sonra:

Bayern 12
Biz 4
Kopenhag 4
manu 3

Ikincilik icin üclü bir yaris olur. Allah korusun bir anda son sirada bulabiliriz kendimizi.
O yüzden unitedin kopenhagi iki macta yenmesi cok önemli. Ücüncülügü cebe atip onlarla bas basa kalalim.

Bu kel hoca kalirsa manu kopenhagdan 6 puan alamaz bence. Hatta kopenhag icerde manuyu yenerse yarisin icine dahil olur. bence bu hic uzak bir ihtimal degil.

Söyle birsey cikabilir ortaya dördüncü maclardan sonra:

Bayern 12
Biz 4
Kopenhag 4
manu 3

Ikincilik icin üclü bir yaris olur. Allah korusun bir anda son sirada bulabiliriz kendimizi.
O yüzden unitedin kopenhagi iki macta yenmesi cok önemli. Ücüncülügü cebe atip onlarla bas basa kalalim.
bire bir aynı düşünüyorum :tbr:

United'in puanlar alip almamasi ten Hag ile direk baglantili degil su kadro yapisina bakinca. Kovup yerine kimi getireceklerde takim bir anda maclar kazanacagini dusunuyorsunuz? Bunlarin problemi hoca problemi degil bence.

Ah Kopenhag maçını vermeseydik. 6 puanımız olacaktı.

Hiç zor maç değil. Haddimizi bilerek oynarsak 1 puan alırız hatta 3 puan bile alabiliriz.

Yapmamız gereken şey belli. Durdur ve vurmaya çalış. Ara ara arkayı sağlama alarak ataklar dene.

bu gwtlar manchestera benzemez.. nelsson kaan sanchez abdulk kim varsa sahaya atıp yatalım defansa.

angelinoyla sane'nin birebir kaldığını düşündükçe tansiyonum çıkıyor zaten.

Askerde olacağım ve izleyemeyeceğim için şimdiden çok üzüldüğüm müsabaka.

Uyuta uyuta, yata yata bir şekilde puan alabilirsek eğer gruptan çıkma şansımız ciddi artar çünkü ben içerde Kopenhag'ın MANU'yu yeneceğini düşünüyorum.

5. maçlar öncesi puan durumu şöyle olabilir:

Münih:10
Galatasaray:5
Kopenhag:4
MANU:3

Bu şekilde MANU ve Kopenhag ile berabere kalıp gruptan çıkabiliriz.

Manchester 3 gol attı bunlara kopenhag nerdeyse puan alıyordu muslera hediye etmese kaçanlar gol olsa kopenhag a karşı averaj kasardık münih gol atan gol yiyen de bir takım önemli olan hata yapmadan konsantre oynarsak puan alırız gol yersekte man utd maçı gibi disiplinden kopmamak gerek zaten o maçla ölü toprağı attık üstümüzden ben gene orta alanda keremle başlar hoca baskı ve pres gücü önemli geride dengeli ve alan savunması önemli

United'in puanlar alip almamasi ten Hag ile direk baglantili degil su kadro yapisina bakinca. Kovup yerine kimi getireceklerde takim bir anda maclar kazanacagini dusunuyorsunuz? Bunlarin problemi hoca problemi degil bence.
Ten Hag istifa etmediği müddetçe devre arasına kadar kovmazlar muhtemelen. Sonrasında da caretaker bir menejer getirip sene sonunu planlamaya başlarlar.

Ten Hag istifa etmediği müddetçe devre arasına kadar kovmazlar muhtemelen. Sonrasında da caretaker bir menejer getirip sene sonunu planlamaya başlarlar.
Zaten bu Amerikalılar bir daha yeni teknik direktör değişikliğine gitme fikrine sıcak bakmiyorlarmis çünkü zaten kulübü satmak istiyorlar. Ne zaman kulüp satılır yeni biri gelir, o zaman büyük bir değişim beklenebilir belki. Suan Ten Hag gitse başka benzer birini koyarlar ama neticeler pek farklı olmaz.

2 bayern maçı için boeyin sol bek versiyonunu klonlayalım

Geri
Üst Alt