⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

yalnız icardisiz bayerni yenersek 9 ay sonra nüfus patlaması yaşanır.

Dunya kadar oyuncu transfer ettik su an tuttu diyebilecegimiz Sanchez var ancak onun hakkinda da suphelerim var. Sakarliklari cok bas yakabilir.

Kerem Demirbay: Bir fark ortaya koyamadi.
Ndombele: Konusmaya degmez.
Ziyech: Sakatliktan cikamiyor.
Zaha: Eski halinden eser yok. 30’da cokmus olmasina inanmak istemiyorum. O hizina ihtiyacimiz var. cok uzakta degil, gecen sene estiriyordu.
Angelino: Malesef olmadi.
Bakambu: Su ana kadar rezil. Aslinda hizi hala iyi ama, son vuruslar ve tercihler rezil.

Bu sene transferde resmen sinifta kaldik. Zaha ve Ziyech icin hala umutluyum. Ancak su an tamamen Icardi ve Kerem’e bagli bir takimiz. Icardi oynamazsa Bayern’i yenme ihtimalizi cok cok cok dusuk goruyorum.
sanchez icin soylenecek cok sey yok bazi sakarliklari olmasa alabilme ihtimalimiz olan biri degildi ki su ana kadar bariz bir sakarlik gormedik, havayida yakaladi. zaha zaten cok suratli degildi. suan daha da alt seviyede olmasindan kaynakli ileri istedigi gibi cikmiyor bu da oyuna yansiyor. tetenin hala tutuk oldugu asikar. ziyech tutarsa transferiydi. bende en cok suphe uyandiran ndombele tamamen mechul ne verecegi ve en cok ihtiyac duydugumuz bolge. diger bolgeler icin en kotu ihtimal gecmisteki oyuna donebiliriz ileride kerem icardi baris(tete ziyech kim tutarsa.) ama ndombele buyuk soru isareti benim icin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçimde yeneceğimiz ve en azından puan alacağımıza dair bir his var. Yeterki beklerimiz hızlı kanatları sayesinde sorun yaşamasın. Şu Harry Kane denen adamı asla beğenmiyorum. Davinson Sanchez muhtemelen hamlelerini ondan önce yapacaktır ama Davinson'un çıakrdığı topları bizim ön liberoların alıp iyi dağıtması gerekiyor. Çünkü arkadan tilkinin önde gideni Müller gelecek. Musiala denen zat ise sürekli aradan kanatları ceza sahasına sokmaya çalışacak. Bunlar engel olabilirsek gol yeme olasılığımız düşer.
Gol atma olasılığımız ise defans arkasına atılacak toplar malesef. Bekleri çok hızlı ve ön liberoları hen iyi top dapıtan hem de iyi top toplayan bir Kimmich. Defanslarını iyi tanıyoruz. Bu Kim Min-Jae denen adam atik oynayan biri. Onun arkasına atılan toplarda ilk hamleyi hızlı yapacak forvetimiz başarılı olabilir.

*Okan Hoca tam senlik bir rakip ama hatasız oynamamız lazım.

ad946d7a8ec9c2a91586efa388526ef4.jpg

Rahatız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya macinda sol bek Abdul, sol stoper de Sanchez oldu ve şaltimiz kaydi. Yine Abdul solbek olursa Sanchez hala sag stoper olmali.

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Angelino
Ndombele Torreira Kaan
Tete Zaha Kerem
4-3-3

demin alman radyosunda morgen live Galatasaray gegen FC Bayern sözlerini duydum tüylerim yerinden cikti

düşünün macla ilgili tek rüya bile görmedim, o kadar vahim durum

Geri
Üst Alt