- 23 Aralık 2008
- 60.249
- 57.893
- 4.933
Galibiyet istiyorsak ilk yari kerem zaha tete uclusunden ikisi baslamamali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanchez icin soylenecek cok sey yok bazi sakarliklari olmasa alabilme ihtimalimiz olan biri degildi ki su ana kadar bariz bir sakarlik gormedik, havayida yakaladi. zaha zaten cok suratli degildi. suan daha da alt seviyede olmasindan kaynakli ileri istedigi gibi cikmiyor bu da oyuna yansiyor. tetenin hala tutuk oldugu asikar. ziyech tutarsa transferiydi. bende en cok suphe uyandiran ndombele tamamen mechul ne verecegi ve en cok ihtiyac duydugumuz bolge. diger bolgeler icin en kotu ihtimal gecmisteki oyuna donebiliriz ileride kerem icardi baris(tete ziyech kim tutarsa.) ama ndombele buyuk soru isareti benim icin.Dunya kadar oyuncu transfer ettik su an tuttu diyebilecegimiz Sanchez var ancak onun hakkinda da suphelerim var. Sakarliklari cok bas yakabilir.
Kerem Demirbay: Bir fark ortaya koyamadi.
Ndombele: Konusmaya degmez.
Ziyech: Sakatliktan cikamiyor.
Zaha: Eski halinden eser yok. 30’da cokmus olmasina inanmak istemiyorum. O hizina ihtiyacimiz var. cok uzakta degil, gecen sene estiriyordu.
Angelino: Malesef olmadi.
Bakambu: Su ana kadar rezil. Aslinda hizi hala iyi ama, son vuruslar ve tercihler rezil.
Bu sene transferde resmen sinifta kaldik. Zaha ve Ziyech icin hala umutluyum. Ancak su an tamamen Icardi ve Kerem’e bagli bir takimiz. Icardi oynamazsa Bayern’i yenme ihtimalizi cok cok cok dusuk goruyorum.
Rize maçında da oynamasın 2-3 hafta geçsin tam iyileşsin.Daha 7 ay var ligin bitmesine.Oynamasin
Rize maci daha onemli. Bayern’den zaten puan alamayiz
Ne maçi hocam?waybe maç yarın ha.
Muslera'nin gardasi ONURUMMusiala kim?
Tanımıyorum
Yenir mi KemalimMuslera'nin gardasi ONURUM
YENIRYenir mi Kemalim