⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Şurada maç analizi mi yapılır? Ulan hakem aldı eliyle verdi maçı Bayern e. Maç başlayana kadar herkes fark yiyeceğiz diyordu. Şimdi burada taktik ahkamı kesiyorlar. Çok iyi top oynadık. Oynanması gerektiği gibi oynadık.

Basit golleri atamıyorsan sonuç kaçınılmaz... Şampiyonluk da bu yüzden gidecek gidecekse

İlk maç beceriksizlik ikinci maçta da hakem aldı elimizden bu alman kevaşelerini.

Ulan herif göstere göstere atmadı bayern'in sol bekini şerefsiz portekizli!

Ben direk kazım girsin dedim, bu kadar iyi oynadığın maçta stoper hattı bozulmaz, bozduk ve yenildik, bozmasaydik da belki atarlardı bilemem ama bu baya büyük bir hata.
Tek hatasıydı bu gün Okan hocanın. Onun dışında maçın planı, değişiklikleri Nelsson hariç çok iyiydi.

Kaan çıkmamalıydı.
Abdulkerim solda olmaz olmaz olmaz.
Zaha-Mertens-Barış-Bakambu devam etmeliydik.
Kerem 10 numara olmuyor işte.
Ah hoca ah. Yine verdin güzelim maçı.

2 maçta da oynanması gerektiği gibi oynadık.İlk maçta 3 puanı bu maçta da 1 puanı haketmiştik.Sağlık olsun.

Valla tahmin ettiğim gibi Kopenhag başa bela oluyor
Şimdi ManU’dan da Kopenhag’dan da puan almak zorundayız ve ikisi de hiç kolay olmayacak

İyi de ben Okan’ın düzgün bir hoca olmadığını geçen seneden beri diyorum. Bu maç için dünyanın en iyi hocası da olsa bu skor normal.

Ama yaptığı değişiklikleri amatör hoca bile yapmaz
Kırmadığı rekor kalmadı. Oynattığı oyun da gayet iyi. Bunu da beğenmiyorsan GS tarihinde beğendiğin hoca yoktur

Bugünkü değişikliklerinde hiçbir şey yok ezbere sallıyorsunuz. Nelson yerine Kazım girse de yemeyeceğimizin garantisi yok. Zaha Ziyech Kaan falan hepsi yoruldu çıkması normal

ndombele yedekten bile giremiyor kaç ay oldu.. neden son dakika bu danayı aldınız.. aylarca beklettikten sonra.. çocuğa sorsan ilk transfer orta saha derken.. yüzüne bakılmayan kaan bunlar içinde kral oldu..

Geri
Üst Alt