⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Su gruptan cikalim, 1-2 net transfer yapalim. Bana kalirsa Nelsson gitsin yerine Sanchez gibi adam gelsin. Orta sahaya da adam sart zaten. Bu futbolla ceyrek finali zorlayabiliriz. Yakaladiklarimizi atabilsek büyük mesafe kat edecegiz, cok calisip bunu aşmamiz lazim yoksa böyle cok cabalayip elimiz bos dönecegiz. Atiklarimizda ofsayt oluyor, cok sinir bozucu.
2-3 milyon alıp yedekten girmeyi kabul edecek bir Ramos eşeği olsaydı şu gruptan açık ara liderdik muhtemelen. Sanchez de kalacaktı ama.

Halen Nelson diyorsunuz yaa

Ne Nelson'u kardeşim

Kaan çıktı orta saha çöktü

Topu tutamıyoruz topu

Görmüyor musunuz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen katılıyorum
Kaan’ı çıkarmaktansa al Sergio’yu da bayernin yaptığı gibi 3’le ortasahayı
Kilitle oyunu
Bayern zaten açamıyordu, hepten kilitlensin
Al puanını dön

Hakem ve şürekası bugün alabileceğimiz puan/puanları gasp etmiştir
Bunu hiç unutmayın

keremi ve torreiranın enerjisini bitiriyor boş press

anadolu takımına karsı pressle top kaparsın ama bayerne hala ısrar etmenın anlamı yok

bizi izleyen her takım torreiranın öndekı press e katılması ile bölgesini bosaltmasını degerlendırıp ortadan delebilir

Bayerne nasıl bir top oynayacaktık ? Defansa yatabilir miyiz 90 dk mümkün değil illa atarlar..Topun kontrolü sende kalır mı o da mümkün değil..Okan buruk bir plan belirledi planı bozan ön alandaki oyuncuların aşırı beceriksizliği oldu ..

Şu Ndombele de Berkan-Miçö’yü arattı ya bize pes diyorum

Ziyech ve Zaha da daha Galatasaray’ı tam özümseyememiş bence
Zaha yine fena değil, defansa yardım falan ama ondan daha cesaretli işler bekliypruz
Ziyech ise top bana gelmesin diye oynadı hep
Tete rakibin üstüne üstüne gitmesiyle şu hali çok daha iyi Ziyech’ten, keşke Tete’yle başlasaymış maça

Oturduğunuz yerden sallamayı bırakın artık. Adam çatır çatır top oynatıyor. Bayerne karşı press mi oynatılır diyorsunuz hala. Bulduğumuz pozisyonlar hep önde baskıylaydı. Verilmeyen kırmızı pozisyonu da önde baskıyla oluştu. Aponun kaptığı yavşak hakemin kestiği pozisyon da öyle. Trde şu topu oynatacak başka bir adam yok.

Ben bu Zaha ile Ziyech'e acaip kuruldum yalnız.
Bu seviyedeki maçlarda gol katkısı vermeyeceklerse ne işe yarayacak bu adamlar.

Maçı beraber izlediğim Amerikalı dostlarım bile

There is no justice
Ref is terrible dedi

Yani diyorlarki adalet yok
Hakem berbat

Bakın Amerikalılar futbolu fazla bilmez ama hakemin taraflı olduğunu anladı

Çünkü kimse salak değil

Her kararı Bayern lehine verirsen, bunu çocuk bile anlar

Büyük ve pahalı takımları destekleyecekseniz bizi hiç almayın bu kupaya
Real Madrid Barcelona Bayern vs kendi arasında oynasınlar

Zaten dünyada birçok insan adalete olan inancını kaybetmiş

kör göze parmak sokuyorsunuz şerefsiz oe

Yenildik ama ezilmedik edebiyatını sevmesem de istim üstündeki Bayern'e deplasmanda anca bu kadar oynarsın herhalde. İki maçta da puan almayı hak ettik. Biraz beceri biraz da futbol şansı lazımdı, olmadı. Takımın ve hocanın kapasitesini gördüğümüz, Avrupa'daki prestijimizi toparlayan maçlar oynuyoruz. Tebrik ederim tekrardan herkesi. Güzel hayaller kurduruyorlar. Gruptan çıkma şansımızı az görmüyorum.

Geri
Üst Alt