⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

favori filan değiliz

united aşırı küçümseniyor

yenebiliriz tabiki takıma güveniyorum ama maç öncesi favoriyiz demek fazla kendimizi büyütmek olur
Nasıl favori değilsin adamı kendi evinde madara ettin 3-2 aldın gittin bayerne oyun anlamında üstünlük gösterdin 2 maçta Avrupa gündemine oturdun Şuan manu taraftarı bile tir tir titriyor Avrupa’da kime sorsan Galatasaray der bu maç için siz United’ın küçük büyük olması zerre umrumda değil Siz Galatasaraı fazla hafife alıyorsunuz kadro bakımından mevcut manudan fazlamız var eksiğimiz yok bizim

Nasıl favori değilsin adamı kendi evinde madara ettin 3-2 aldın gittin bayerne oyun anlamında üstünlük gösterdin 2 maçta Avrupa gündemine oturdun Şuan manu taraftarı bile tir tir titriyor Avrupa’da kime sorsan Galatasaray der bu maç için siz United’ın küçük büyük olması zerre umrumda değil Siz Galatasaraı fazla hafife alıyorsunuz kadro bakımından mevcut manudan fazlamız var eksiğimiz yok bizim
1701237136075.webp

Yav biz leş kadroyla barçayı öttürdük kendi evimizde hakem ve çirkeflikle aldı adamlar maçı atar geçeriz abi

Aslında düşünüce 2 maçta 2 puanla tertemiz bir şekilde çıkarız gruptan. Ama işte biz beraber kalamıyoruz. Ya atar ya da yeriz son dakikada

Kendi oyunumuzu oynarsak, sakin olursak net bir galibiyet bekliyorum ben. Evet manu güçlü bir takım ama bizim kendi takımımız da hafife almamak lazım. Takım olma enerjisi, takım oyunu, Okan hoca faktörü, taraftar baskısı ile çok rahat bir galibiyet alacağız. 3-1 alacağımıza inanıyorum..

1701238706368.png

------------Muslera--------------
Boey--Nelsson--A.kerim--Angel
---------Kaan--Torreira----------
Tete--------Mertens--------Zaha
--------------Icardi---------------

İkinci yarı;
Tete -> Ziyech/BAY
Mertens -> Kerem

Abdülkerim de oynamazsa berabere bile kalamayız maalesef

Geri
Üst Alt