Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isot kendini kurtarmak için atlatmadan döndürürseDjiku Fransada radyoya konuşmuş. Durumum haftaya belli olur gibi bir şey demiş. Bu maçta yok gibi ama Fred dönecek diyorlar
FB nin baskın oyununda en önemli adamların bu ikisi olduğu tespitinde bulunmuştum. Djiku müthiş hızlı bir stoper ve oyunu da o kuruyor geriden; diğer stoperlerin hiçbiri yerini dolduramaz. Fred de hem cin gibi uyanık, hem de çabukluğuyla takıma enerji katan adam. İsmail' in iyi görünmesinin de bu ikisiyle direkt ilgisi olduğu tahminimi belirtmiştim hatta; onlarsız ilk maçta AGD nitekim...Djiku Fransada radyoya konuşmuş. Durumum haftaya belli olur gibi bir şey demiş. Bu maçta yok gibi ama Fred dönecek diyorlar
İrfan da sakat şu an. Durumu ne bilmiyorum ama idmana çıkmamış bugünFB nin baskın oyununda en önemli adamların bu ikisi olduğu tespitinde bulunmuştum. Djiku müthiş hızlı bir stoper ve oyunu da o kuruyor geriden; diğer stoperlerin hiçbiri yerini dolduramaz. Fred de hem cin gibi uyanık, hem de çabukluğuyla takıma enerji katan adam. İsmail' in iyi görünmesinin de bu ikisiyle direkt ilgisi olduğu tahminimi belirtmiştim hatta; onlarsız ilk maçta AGD nitekim...
Kem gözle bakmış olabilirim yani; keşke biraz daha kem baksam da ilk yarıyı kapatsalarmış! (Hiçbir sporcunun büyük sakatlık yaşamasını isteyemem, vicdanım el vermez). Hedefimde Kahveci var şimdi; fena gözüme batmaya başladı y.vşak; kreatif bakımdan en önemli oyuncuları...
Hocam FB ye karşı mesele defans değil. Oynadıkları 4 kardeş kulüp ve diğer yetersiz kulüplerin hiç biri fenere baskı yapmadı, olmadık taktik ve oyuncular sahaya sürüldü. Kipirdayan Ankaragucu ve alanyayi ise ofsayt ve verilmeyen penaltılar ile yendiler. Hatta Antalya bunları sağlam paspas etmişti. Fenerin iki kanat bekini kitleyen ve biraz olsun mucadale eden her takım rahat puan alır.sivas ads macını izledim. ads'nin defansı evlere şenlik. haftaya toparlamaları lazım.
Yedeği Crespo ve Zajc olduğu için büyütmemiz normalFred'i gözünüzde çok büyütmeyin.
Crespo da bir ara 25 milyon euroya Atletico'ya gidiyordu. Biraz formda topçu görünce tepemize çıkarıyorlar herkesi basın yoluyla.Yedeği Crespo ve Zajc olduğu için büyütmemiz normal
Bize attığı golün ekmeğini yedi Selçuk Şahin gibi.Crespo da bir ara 25 milyon euroya Atletico'ya gidiyordu. Biraz formda topçu görünce tepemize çıkarıyorlar herkesi basın yoluyla.
Cengiz milli aradan sonra oynayacakmış. Bir daha sakatlandı muhtemelen. İrfan yetişmezse Emre Mor oynarlivakovic
osayi samet oosterwolde ferdi
crespo zajc
cengiz symanski tadic
dzeko
K eğribayat
K furkan akyüz
SB mert müldür
SLK ryan kent
ST batshuai
ST umut nayır
ÖL bartuğ elmas
SĞK emre mor