- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.781
- 4.283
Yani basinda nasıl Gslisin ulan senMaç Mersin'de reis..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani basinda nasıl Gslisin ulan senMaç Mersin'de reis..
Antalya bana daha uzak ama Antalyasporla oynanan maçlara gitmeye çalışıyom bazen de denk gelirse gidiyom.Mersin'de de tanıdıklar var ama Mersin'de değiller..Yani basinda nasıl Gslisin ulan sen
Sen cok güzel bir detaysin MURATIMKemal ismini Atatürk'ten dolayı çok severim..
Senin kadar da olmasakta öyleyim Kemal'im..Sen cok güzel bir detaysin MURATIM
Ulan sen Antalya'ya Rus karilar için gidiyorsun kimi kandiriyorsunAntalya bana daha uzak ama Antalyasporla oynanan maçlara gitmeye çalışıyom bazen de denk gelirse gidiyom.Mersin'de de tanıdıklar var ama Mersin'de değiller..
Eskiden orda çalıştım reis.Antalya'yı iyi bilirimUlan sen Antalya'ya Rus karilar için gidiyorsun kimi kandiriyorsun
Onu deliler gibi seven kuyumcu bir arkadaşım küfür ediyordu. Başka bir söz söylemiyorum. İyi ki Kılıçdaroğlu gitti de yeniden aday olma ihtimali tamamen yok oldu. Kemal'e kalsa yeniden aday gösterirdi. Erdoğan gibi toplumun sinir uçları ile oynamayı seviyor çünkü. Ondan öğrendi siyaseti.Tabiki ben o herifi ayriyeten sevmiyordum aynı zamanda hatayın şaibeli bld baskani @Tahir Mahir Koç daha iyi bilir tabi ama felaketten sonra ayriten sevilmedigini biliyorum
Ozaman pavyonlari biliyondur bir ara gideriz senlen haber bekle bendenEskiden orda çalıştım reis.Antalya'yı iyi bilirim![]()
Barlara diskolara gitmek daha iyiOzaman pavyonlari biliyondur bir ara gideriz senlen haber bekle benden
bayern macindan sonra bu macin havasina pek giremedim ben , insallah topcular boyle degildirMilli ara öncesi son maç Antalyaspor maçıda aynıydı onda da aynısını söylemiştim en iyi 11 sahada olmalı fenerin Adana Demirspor deplasmanına gittiği hafta tüm gücümüzle oynamamız lazım...
Liderliği aldık bırakmamak için daha fazla mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Şampiyonluk yaşayan futbolcular onun tadını bir kere aldı artık daha fazlasını istiyorlar.bayern macindan sonra bu macin havasina pek giremedim ben , insallah topcular boyle degildir