⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Antalya bana daha uzak ama Antalyasporla oynanan maçlara gitmeye çalışıyom bazen de denk gelirse gidiyom.Mersin'de de tanıdıklar var ama Mersin'de değiller..
Ulan sen Antalya'ya Rus karilar için gidiyorsun kimi kandiriyorsun

Tabiki ben o herifi ayriyeten sevmiyordum aynı zamanda hatayın şaibeli bld baskani @Tahir Mahir Koç daha iyi bilir tabi ama felaketten sonra ayriten sevilmedigini biliyorum
Onu deliler gibi seven kuyumcu bir arkadaşım küfür ediyordu. Başka bir söz söylemiyorum. İyi ki Kılıçdaroğlu gitti de yeniden aday olma ihtimali tamamen yok oldu. Kemal'e kalsa yeniden aday gösterirdi. Erdoğan gibi toplumun sinir uçları ile oynamayı seviyor çünkü. Ondan öğrendi siyaseti.

Kadro sanırım Muslera- Boey- Sanchez- Bardakçı-Kazımcan- Torreira-Oliveira-Barış-Kerem-Ziyech-Bakambu(İcardi) olacak. Bence Kerem yerine Tete olmalı Kerem'de çok yoruldu dinlenmeli. Zaha, Bayern maçında ağrısı oldu gibi bir şey okudum Eğer Zaha sağlıklıysa Zaha-Barış- Ziyech olmalı Barış'ı 2. forvet gibi kullanabiliriz ön alan presi için.

Milli ara öncesi son maç Antalyaspor maçıda aynıydı onda da aynısını söylemiştim en iyi 11 sahada olmalı fenerin Adana Demirspor deplasmanına gittiği hafta tüm gücümüzle oynamamız lazım...

Milli ara öncesi son maç Antalyaspor maçıda aynıydı onda da aynısını söylemiştim en iyi 11 sahada olmalı fenerin Adana Demirspor deplasmanına gittiği hafta tüm gücümüzle oynamamız lazım...
bayern macindan sonra bu macin havasina pek giremedim ben , insallah topcular boyle degildir

fenere oynadıkları topu bize de oynarlar mı?
primler yatırılmıştır şimdiden

Geri
Üst Alt