SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Ghezzal'ın durumu yoksa bosnalı Hacıahmet, Salih ve Gedson'u orta sahaya çekip sağ kanatta Chamberlain, solda Rebic ve önde Cenk'le başlarsın. Rıza içi geçmiş Necip'i ön liberoya çekmiş 90 dk resital sundu resmen. Şu Necip'i stopere koysan daha iyimiş. Afrikalılar içinden geçti takımın. Masuaku, Rosier ve Colley olsa seviye farkı net belli olurdu. 6-7 yemediğine dua etsinler. Kaçan penaltıdan sonra bile yarı sahayı geçemediler.
11de amarteyle necibin yerini bile değişse daha iyi olurdu muhtemelen

burak yılmazdan daha kötü hoca olmayı nasıl becerdi inanılmaz bi herif bu rıza

Abi

Zenciden ne kaleci olur ne de stoper, ara sira cikiyor zaten Davinson ve Abidal 2004de.

orta sahada koyup kossunlar

Sivas maçı bizim için kırılma maçı olacak kopenhag sonrası tüm fenerliler banko kayıp bekleyecek

FB den tek bir futbolcu isteme hakkım olsa Ferdi' yi seçerdim. Hem hamallık yapıyor, hem de birçok maçı çözen adam oluyor. Nasıl ki zorlu maçlarda Boey insan üstü gayretle bek-kanat yanında stoper gibi de katkı veriyor, Ferdi de hem bek hem sol iç gibi oynuyor. Evet haset ediyorum galiba...

ferdi’yi bizim sol bek eksiğimizden bağımsız her türlü her koşulda isterdim ben de, tek başına inanılmaz hareket katıyor takıma

fred’i de orta saha ihtiyacımız var diye isterdim şu an iyi oyuncu ama abarttıkları kadar değil

Ne kadar eksik olursan ol derbide içeride bu kadar ezilmezsin. Bu oyun maaş alamıyorum oyunu bizim basket takımı da sık sık yapar.
İkinci yarı oyuna giren Tayfur Bingöl ne sağ bekte ne sol bekte top oynamadı. Diğer iki sarhoş afrıkalı iyice afişe oldu zaten...

Sekiztaşım kendisine yakisani yapti. Güzelce d..aldı.

IMG_4533.webp

Ghezzal'ın durumu yoksa bosnalı Hacıahmet, Salih ve Gedson'u orta sahaya çekip sağ kanatta Chamberlain, solda Rebic ve önde Cenk'le başlarsın. Rıza içi geçmiş Necip'i ön liberoya çekmiş 90 dk resital sundu resmen. Şu Necip'i stopere koysan daha iyimiş. Afrikalılar içinden geçti takımın. Masuaku, Rosier ve Colley olsa seviye farkı net belli olurdu. 6-7 yemediğine dua etsinler. Kaçan penaltıdan sonra bile yarı sahayı geçemediler.
Bjk necip stoperdeyken fbyi bikac kere yendi üstelik

Zeytinli geçen hafta bizi darlayıp zorla şu Jk'nin konusunu açtırmıştı. Beş para etmez bunlar.

Maça lig 3.sü olarak başlayan takımın böyle ezilmemesi lazım.

Yönetim istifa diye bağırın

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatımda derbilerde bu kadar kötü bir takim görmedim. Kötü oyun, kötü mücadele, kötü bireysel performanslar, kötü teknik heyet, kötü, kötü, kötü, vs.. derbicik demek bile yüceltir şu maçı.
Kaçan penaltıdan sonra bile hırs yapmadılar. Biraz adam olsalar 2-2 olurdu. "Atamayana atarlar" klişesinin bile içinden geçtiler.

Geri
Üst Alt