SL 23/24 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Samsunspor | MS | 21 Ocak

15 milyon verdikleri bitik cengiz yerıne,irfan bu sene en formda oyuncuları

Fenerbahçe'yi bu sezon 3. kez izliyorum izlediğim 3 maçta da vasat bir takım görüyorum. Tek artıları çevik oyuncularının ortalığı karıştırması onun dışındakiler statik statik gelse de önüme vursam diye takılıyor. Bu takımın bizi yenmesi mucize olur.
Hacı sen Fred abartılıyor diyordun sadece 3 maçlarını izleyerek mi bunu dedin?

Bana kapanıp fbye açılırlarsa söyleniriz tabii. Fb ile oynarken dakika 5 ne önde basabiliyorlar ne de kapanıyorlar, defanslarında biri ofsaytı bozuyor, topla çıkarken kaptırıyorlar ne diyelim?

Geçen hafta Kayseri açık oynadı mesela bize karşı bir şey dedik mi? Antep kapandı fbye kimse Şumudika'ya yatıyor dedi mi? Bugün de Samsun fena değil mesela yatıyor diyor muyuz?

Domalana domalıyor dediğimiz için kusura bakma

cok begendiginz fenerle mac yapsak yine şut çekemeden bitirecekler maçı

bu heriflerde de takım oyunu yok bireysel götürüyorlar bizim geçen yıl gibi

Öve öve bitiremediginiz fredin ilk yarı performansi sofada 6.5 😂😂

Bana kapanıp fbye açılırlarsa söyleniriz tabii. Fb ile oynarken dakika 5 ne önde basabiliyorlar ne de kapanıyorlar, defanslarında biri ofsaytı bozuyor, topla çıkarken kaptırıyorlar ne diyelim?

Geçen hafta Kayseri açık oynadı mesela bize karşı bir şey dedik mi? Antep kapandı fbye kimse Şumudika'ya yatıyor dedi mi? Bugün de Samsun fena değil mesela yatıyor diyor muyuz?

Domalana domalıyor dediğimiz için kusura bakma
Yıllardır söylüyorum 20 maçta febeye karşı 19 mağlubiyet alan kasimpasa, gokselin takımı bassak, kayseri sivas rize ve tabiki karagumruk.Su takımlardan 2 si küme düşse febe tesislerindeki bayraklar yarıya iner.birde hatay var tabi.Bu 7 takımın febeye karşı namusuyla mücadele ettiğine beni kimse.inandiramaz

Mandilmadji andaval mı desem avarel mi desem ne desem bilemedim
Ona giden her top kayıp + çok güzel gelişecek 2 atağı da kesti hatta feneri de kontraya kaldırdı resmen
Holde ile Emre de kanat içi çok yavaş. Anadolu da hızlı bir kanat olurdu her daim ama bunların ön taraf kağnı gibi olduğu için etkili olabilecek atakları hiç ettiler

Emre,holse,tait,Taylan samsun bunlarla eksik oynuyor.

Geri
Üst Alt