- 30 Ağustos 2009
- 29.730
- 18.938
- 2.188
Fenerbahçe 7-0 yener
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköy'de kamera açısı varmış demekkafaya gelmiyor mu yaw amma baskı yaptılar
Hacı sen Fred abartılıyor diyordun sadece 3 maçlarını izleyerek mi bunu dedin?Fenerbahçe'yi bu sezon 3. kez izliyorum izlediğim 3 maçta da vasat bir takım görüyorum. Tek artıları çevik oyuncularının ortalığı karıştırması onun dışındakiler statik statik gelse de önüme vursam diye takılıyor. Bu takımın bizi yenmesi mucize olur.
Önde pas isabeti bize gore iyi. Biz çok basit top kaybediyoruzHücumda bizden daha etkili olduklarını düşünüyorum.
Pas başarı oranları da muhtemelen daha yüksektir
Iki takım arasındaki tek fark bu
Bana kapanıp fbye açılırlarsa söyleniriz tabii. Fb ile oynarken dakika 5 ne önde basabiliyorlar ne de kapanıyorlar, defanslarında biri ofsaytı bozuyor, topla çıkarken kaptırıyorlar ne diyelim?
Geçen hafta Kayseri açık oynadı mesela bize karşı bir şey dedik mi? Antep kapandı fbye kimse Şumudika'ya yatıyor dedi mi? Bugün de Samsun fena değil mesela yatıyor diyor muyuz?
Domalana domalıyor dediğimiz için kusura bakma
Yıllardır söylüyorum 20 maçta febeye karşı 19 mağlubiyet alan kasimpasa, gokselin takımı bassak, kayseri sivas rize ve tabiki karagumruk.Su takımlardan 2 si küme düşse febe tesislerindeki bayraklar yarıya iner.birde hatay var tabi.Bu 7 takımın febeye karşı namusuyla mücadele ettiğine beni kimse.inandiramazBana kapanıp fbye açılırlarsa söyleniriz tabii. Fb ile oynarken dakika 5 ne önde basabiliyorlar ne de kapanıyorlar, defanslarında biri ofsaytı bozuyor, topla çıkarken kaptırıyorlar ne diyelim?
Geçen hafta Kayseri açık oynadı mesela bize karşı bir şey dedik mi? Antep kapandı fbye kimse Şumudika'ya yatıyor dedi mi? Bugün de Samsun fena değil mesela yatıyor diyor muyuz?
Domalana domalıyor dediğimiz için kusura bakma
Holde ile Emre de kanat içi çok yavaş. Anadolu da hızlı bir kanat olurdu her daim ama bunların ön taraf kağnı gibi olduğu için etkili olabilecek atakları hiç ettilerMandilmadji andaval mı desem avarel mi desem ne desem bilemedim
Ona giden her top kayıp + çok güzel gelişecek 2 atağı da kesti hatta feneri de kontraya kaldırdı resmen
Imkansız3-4 mac takip etmese takılır bunlarda emre de bu sene fb şampiyon olsun istiyor gibi
İrfan oynuyor zaten. Herif hücum güçlerinin %80’i falan şu an. Bir adelesi gitmedi bu seneÖve öve bitiremediginiz fredin ilk yarı performansi sofada 6.5![]()
Huuaaaaa naraları atacağımız bir 2. half dileği ile.