⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Adamlar 100 pasla falan maci bitirdiler ya saka gibi macti. Tam sampiyonluk birakilacak macti.

Şu maçın finaline şu gol yakışırdı.Valla bek deniliyor ama bence bekten daha önemlisi orta saha.

Btw bizim kale direklerine büyümü yapıldı ulan? Depte bu kadar olmuyor. Zevkli maç oldu. Tek kale oynadık ama IMDB 3 alan yok artık bu kadar olmaz denilen film tadındaydı
abi 45 dakikayi ne halt yediğini bilmeyerek ziyan ettin - 1 direk var futbolda olur dersin - gol yedin trajedi gibi

ikinci yarıdaki hücum şekli - herkesin koşu atması - dönen toplarda antep 4 5 sanye top tutamadı falan - hemen gol geldi

BAY ipten aldı.

Yahu İcardi BOŞ KALEYE atamadı - Dzeko dingosu gibi yere falan attı kendini - çok kızdım. (Ofsayt golünde affettim)

Mükemmel bir 2.yari oynadık lakin biz neden ilk yarıları hiç ediyoruz ? Nerdeyse her maç böyle
Fikriniz nedir

İkinci yarı müthiştik, sonuna kadar hakettik. Bravo Aslan parçaları tüm kuşlara girsin. Hevesleri kursaklarında kaldı.

Çocuğun peşinde falan değilim. Kerem'i de beğenirim normalde. Bir frikik atacak diye bu kadar top kaybı yapılmaz. O kadar çok top kaybı ile oynuyor ki hiç bir takım buna dayanamaz. Takım geri koşmaktan helak oldu baskı da oluşturamadı.
Keremsiz maclari da görduk. Elimizde daha iyisi yok malesef. Kadroda oldugu surece ilk11 olur

ikinci yarı doğru oynadık iyi oynadık
set böyle oynanır işte

kerem aktürkoğlu denen top kaptırma ustasını bir süre görmek dahi istemiyorum o derece gıcık oldum

beyefendi kendi kişisel şovunun peşinde

yanında adam bomboş topukla filan pas atma derdinde!!!!

Geri
Üst Alt