SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Tadicin malum pozisyonundan sonra paşalı topçu temiz mudale etti anında yapıştırdı foulu. İki dk geçmedi caglar yaka paça indirdi herifi devam dedi. Sonrasında da penaltı işte. Yok abi cidden dünyanın en hümanist en barışçıl en sakin adamını getir onu da cildirtir bunlar

Canlı yayında herkesin pozisyonları defalarca izlediği bir maçta bir takımı alenen kayırmak için birilerinin bu insanlara bir güvence veriyor olması lazım.
Aksi halde alenen bunları yapacak cesareti nerden bulacaklar ?
İsyan etmemek elde değil.

Bilader çok canım sıkıldı ayıptır ya !

Bizim çocuklara helal olsun valla bu denli şartlarda mücadele ediyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaç penaltıları oldu kaç maçta bu bile net şikeyi belli ediyor.
Bundan önce bu kadar baskın oynayan takım yoktu sanki bunca sene çalınmayan penaltı çalındı bunlara yazıklar olsun.Hırsından köpürüyor koç un eniği.Tüm kariyerini ortaya koymuş bu sene ailesi de batar inşallah kendide.

Geçen sezon da pis işler dönmüştü ama bu sezon bambaşka bir seviyede pislik var. Şike sezonundan bile beter işler oluyor bu sezon. Gerçekten herif parasıyla herkesi köpeği yapmış. Yok mu bu kurullarda çıkıp her türkü pisliği açıklayacak şerefli bir Türk evladı?

Alanya maçında da çok çabalamışlardı onu kazandıramadılar bunu kazandırdılar. Avrupadan iyi ki elenmişsiz bu şerefsizlere şampiyonluk vermemek herşeyden önemli bu sene

Maçtan önce Erkan Engin denen ….. ‘ya GS’li diye boşuna algı yapmıyorlarmış. Sizin ben gelmişinizi geçmişinizi mübarek günde sövdürüyorlar

Adamlar aleni hakemlerin hepsini satın almış ülkede ses çıkaran yok. En az 20 puan direk hakem hediyesi. Temiz eller olmadan bu lig temizlenmez
Bütün herkesi satın almışlar

Medyayı hakemleri vesaire

Bjk'liler bile konuşmuyor

Bülent ve Turgay ağzını açmaz şimdi

Ama biz olsak oooo

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta hakemi 96 . dakika Kadıköy’de Monitöre davet edeceksin böyle net olmayan pozisyonda ve oradan penaltı değil demesini bekleteceksin mümkün değil.Bizim maçta geçen sene ısrarla Var çağırmışken orta hakem gitmemişti vermek zorunda kalır diye ben gördüm ben gördüm deyip gitmemişti.(unuttum maçı )
Yani demem o ki Var çağırırsa ver demek için çağırır gidersen vermeden dönemezsin

Haklısın ama orta hakem de şerefsizin önde gideni, maç geneli gördük onu da
Sonlara doğru o baskıyı oluşturan oydu
Paşalıya faul yapıyorlar vermiyor, fenerli kaleye yaklaşınca dokundan bile faul
Böyle böyle baskı kurdurttu zorla fenere

Bu sene şampiyon olursak dünya futbol tarihinin e zor şampiyonluğu olacak.Her sene hakemlere baskı yapıp maç kazanıyorlar.Ona alıştık ama bu sene bunların çok ötesinde bir durum var.Birbirine düşman siyasi görüşler bile bunların çıkarı için ittifak yapıyor.

İnanıyor musun sen buna renktaş

Yani kupayı verseler bırakıcak mı

Asla bırakmaz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O bırakır mı bırakmaz mı bilmem ama en azından artık Fb'yi şampiyon yapmaya çalışmazlar bu kadar ya. Hani artık çok başka mevzuya resmen Tff, medya, hükümet bir olmuş FB'yi şampiyon yapmaya çalışıyorlar ya. En azında bu kadar uğraşmazlar sizi şampiyon yaptık derler ve bundan sonra futbol izleriz ya. Artık yeter yani.

Hala konusmayan yönetim sizde bu işin icindesiniz demekki.

Zerre işi falan ne oldu adamlar göz göre göre açık açık götürüyor işi agzinizi acmiyorsunuz.

Yönetim efendiliğe suskunluğu devam ederse böyle penaltı da çalarlar şampiyonluğu da elinden alırlar efendi olana efendilik yapılır çirkef olana değil sezon başından beri konuşuyorlar her türlü pisliği yapıyorlar algıyla montajla neredeyse golcüne ceza verdirtecekler sem hâlâ efendilik yok bilmem ne bırakın gidin ya

Kasımpaşalılar en ufak bir itirazda bulundu mu peki bu “penaltıya”?

Gri pozisyonda var karışmıyormuşmuşmuş. Gördünüz mü nasıl bembeyaz pozisyona bile karıştıklarını söz konusu fenerleri olunca.

Geri
Üst Alt