SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Pozisyon ofsayt bakıldı mi bu pozisyona yönetim hemen çık incelendi mi hesap sor

Bakın bunlar öyle bir yerde öyle bir şekilde belalarını bulacaklar ki ağlamaktan gözlerini açamayacaklar. O uydurma penaltı döndü gol oldu ve kazandıklarını sandılar ama şampiyonluğu bugün itibarıyla kaybettiler.
Bende bunu merak ediyor ve düşünüyorum aslında futbolda ilahi adalete pek inanmam ama.bu tarz pislikler normalde birsekilde çok ters tepmesi lazım
Yalnız herifler çok arsız fenerli arkadaşım diyorki 8jk maçında da size puan kaybettirecez demiş:)

Adalet falan bunları geçelim bunlar şeytan bunlarda Allah korkusu yok.
Yani adaleti bunlar kendileri sağlar para ile güç ile.

Bende bunu merak ediyor ve düşünüyorum aslında futbolda ilahi adalete pek inanmam ama.bu tarz pislikler normalde birsekilde çok ters tepmesi lazım
Yalnız herifler çok arsız fenerli arkadaşım diyorki 8jk maçında da size puan kaybettirecez demiş:)
Hak yiyerek oynayanların o alışkanlıkla performansı da düşüyor. Bir yerde alenen destek görmediklerinde veya şansları tutmadığında olmadık maçta puan kaybedebiliyorlar. İlahi adalet kadar bu da etkili. Diğer yandan bize ekstra motivasyon sağlıyor. Şu an mesela hem Antalya hem Tjk'yi yenme ihtimalimizi daha yüksek görüyorum.

2 senede lehimize verildi dedikleri ofsaytimsi hariç ki o pozisyon ofsayt. Haricinde herhangi bir argümanlari yok. Her hafta şaibeli penaltılarla sezonun sonuna geldiler resmen aleni şike dönüyor yönetim ortada yok. Vallahi yeter artık yeter ulan.

Ofsayt bile varmış. Onu tabiki incelememiş onun bunun çocukları.

Çok kızgınız, hepimizin beynine ateş çıktı resmen, evet.

Ama bence rahat olmaliyiz arkadaşlar.

Kasımpaşa bunların arka bahçesi. Kendi evlerinde öncesinde Avrupa maçı falan oynamadan çıktılar. Bu akşam 8-0 bitseydi burada kimse sasirmazdi.

Bunlara rağmen bu adamlar g.t zoruyla penaltıyla maç aldı. Herkes bir daha gördü göz göre göre neler olduğunu.

Bu adamlar sıkışık ve zorlu deplasmanlarin olduğu haftalara giriyorlar. Avrupa maçlarıyla birlikte olmayan kondisyonlari sıfıra inecek. Dağılmalari an meselesi artık.

Biz Antalya ve jk maçını kazanırsak direk bitmiş olur bence lig.

İte kaka bir yere kadar, güzel günler bizi bekliyor, Mayıs'a az kaldı.

GHIKC8PXwAAnslM

Kural hatası olmaz derler devam ederler .Bizim camia soru sordu mu bu ofsayt için.
Hesap sorabilecek mi ?

Degil iste gormuyor musun? Net disarida mudahale.
adasdsdad.jpeg

çizgiye basıyor sağ ayağı - haliyle ceza sahası sayılmaz mı ? Faul faul çünkü.
gerçi işte ne farkederde - bu poizsyona VAR müdahele etse bir şey demem (aynı şeyi 3 konuda demiş oldum) - son dakikadaki saçmalığı yaşatmaları akıl alacak iş değil.

Geri
Üst Alt