Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.109
- 22.910
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bunu merak ediyor ve düşünüyorum aslında futbolda ilahi adalete pek inanmam ama.bu tarz pislikler normalde birsekilde çok ters tepmesi lazımBakın bunlar öyle bir yerde öyle bir şekilde belalarını bulacaklar ki ağlamaktan gözlerini açamayacaklar. O uydurma penaltı döndü gol oldu ve kazandıklarını sandılar ama şampiyonluğu bugün itibarıyla kaybettiler.
Hak yiyerek oynayanların o alışkanlıkla performansı da düşüyor. Bir yerde alenen destek görmediklerinde veya şansları tutmadığında olmadık maçta puan kaybedebiliyorlar. İlahi adalet kadar bu da etkili. Diğer yandan bize ekstra motivasyon sağlıyor. Şu an mesela hem Antalya hem Tjk'yi yenme ihtimalimizi daha yüksek görüyorum.Bende bunu merak ediyor ve düşünüyorum aslında futbolda ilahi adalete pek inanmam ama.bu tarz pislikler normalde birsekilde çok ters tepmesi lazım
Yalnız herifler çok arsız fenerli arkadaşım diyorki 8jk maçında da size puan kaybettirecez demiş![]()
Degil iste gormuyor musun? Net disarida mudahale.saldırma alper admir ama bence bu penaltıymış