Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin ol diyemezler.Ligden çekiliyoruz desek tamam hadi güle güle derler...
Oyle bir durumda sporun icinde kanlı bir olay döner. Çok net zaten bence bunların istegi de bu bu arada. Bir kan dökülmesi baska turlu bu kadar kasınmazBahsettiğim şey maç skor falan değil, bizi bu sene şampiyon yapmayacaklar. Sahaya kalsa tabi ki şampiyon oluruz ama diyelim ki son maça kaldı, sen inanıyor musun o maçı bize yedireceklerine ? Ben inanmıyorum, bazı şeyleri engellemek zor.
30 hafta nasil ettiysek 9 hafta daha edicez. Trabzon macinda kirilacaklar. Abdullah avci isini bilir. Hadi trabzondan ciktilar bu haftalarda takilacaklar. Bu sene sampiyon olacagiz . Baska bir ihtimal soz konusu bile degil. 3 puan onde gelseler rams parkta koyup yine sampiyonuz.Oyuncular ile alakası yok, devlet ile nasıl mücadele edeceksin ? Anlat ben de bileyim. Bu sene net bir şekilde sistem Fenerbahçe şampiyonlugu istiyor, bunun garantisini de vermişlerdir
kırmızı net yanlıs hatta mhy kırmızı görmeliydi ama penaltı için banada öyle geldi mertene verilene cok benziyor çizgi üstüyse tartışmak yersizAbi ben tekrarını izledim pozisyon çizginin üzerinde Yani net penaltı Doğru konuşmak lazım
Bizimkini hemen atarlar. Hakeme düdük astıramazsan bunları hizaya getiremezsinbugünden itibaren iç sahada her maçta dk 45 de devre arasına girerken hakemi tehdit etsin topçularımız çünkü atılmıyorsunuz bunu gördük.
fener taraftarı ruh hali çok kötü durumda,neye seviniyorlar merak ediyorum biz bu şekilde kötü oynayarak
hakem yardımıyla goller atsak burada eleştirilmeyen florya kapıcısı bile kalmazdı
Bizimkini hemen atarlar. Hakeme düdük astıramazsan bunları hizaya getiremezsin