SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

1 İstanbul valisi
2 İçişleri bakanı
3 Spor bakanı
4 Tff başkanı olacak o zat
Bu ülkede sporun bu hale gelmesinden birinci derecede sorumlu kişiler bunlar

Genelin aksine ümitliydim baya Samsun maçıyla aynı orandı hakem ellemese sonuçta aynı şekil olacaktı. Son 15 günde işi bitirebilirdik Allah'ın adaleti vs. eyvallah da niye buraya kalıyor mevzu sürekli niye bu stresi çekiyoruz.

Bahsettiğim şey maç skor falan değil, bizi bu sene şampiyon yapmayacaklar. Sahaya kalsa tabi ki şampiyon oluruz ama diyelim ki son maça kaldı, sen inanıyor musun o maçı bize yedireceklerine ? Ben inanmıyorum, bazı şeyleri engellemek zor.
Oyle bir durumda sporun icinde kanlı bir olay döner. Çok net zaten bence bunların istegi de bu bu arada. Bir kan dökülmesi baska turlu bu kadar kasınmaz

bugünden itibaren iç sahada her maçta dk 45 de devre arasına girerken hakemi tehdit etsin topçularımız çünkü atılmıyorsunuz bunu gördük.

Ben gs başkanı olsam ligden çekilirim. Aleni şekilde her hafta şike yapılan bir ligde oynamanın manası yok

Ceza sahasi icinde degil pozisyon. Hakem zaten disariyi gösteriyor, pozisyon videoculardan iceriye cekildi. Hadi diyelim süphen var cagrirsin vara. Icerden talimat alir gibi orta hakem karar veriyor, zaten dünden razi.

Edit:Hele wellintonun aldigi kirmizi tam rezalet. Ilk pozisyon sari degil, ikincisi de saridan kirmizi degil.

İnşallah yenerler yenerler 100 puan ile 2. olurlar

Hakemler hakkında soruşturma başlatılmalı. İstisnasız tüm hakemlerin ifadesi alınmalı, telefon kayıtları ve banka hesapları araştırılmalı.

Eee ama ben dedim. Defalarca doğranmana rağmen bjk maçından sonra çıkıp hala türk hakemlerini falan güzellersen böyle suratına yapıştırırlar. Ya şu hakemlerin nesini savunabilirsin? Sen ne yaptın Okan hoca? Hangi akla hangi mantığa göre bu haysiyetsizlerin güzellemesini yaptın?

Oyuncular ile alakası yok, devlet ile nasıl mücadele edeceksin ? Anlat ben de bileyim. Bu sene net bir şekilde sistem Fenerbahçe şampiyonlugu istiyor, bunun garantisini de vermişlerdir
30 hafta nasil ettiysek 9 hafta daha edicez. Trabzon macinda kirilacaklar. Abdullah avci isini bilir. Hadi trabzondan ciktilar bu haftalarda takilacaklar. Bu sene sampiyon olacagiz . Baska bir ihtimal soz konusu bile degil. 3 puan onde gelseler rams parkta koyup yine sampiyonuz.

Ekli dosyalar

• IMG_1935.webp
    IMG_1935.webp
    34 KB · Görüntüleme: 27
Abi ben tekrarını izledim pozisyon çizginin üzerinde Yani net penaltı Doğru konuşmak lazım
kırmızı net yanlıs hatta mhy kırmızı görmeliydi ama penaltı için banada öyle geldi mertene verilene cok benziyor çizgi üstüyse tartışmak yersiz
ama hakem korkudan maçı katletti

Maçı kapatmıştım. Bi açtım bu ne? Yok artık... Burnunuzdan fitil fitil gelir inşallah. İte kaka maç kazanmaya devam şikeci camia için

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çigiye paralel duran ve Sağ ayağı çizgiye basan adamın sol ayağı nasıl çizgi üzerinde olabilir nasıl adamın kalça kemiği kırılmalı.

Selahaddin Baki çıkıp hakem 10 penaltımızı vermedi, maçı katletti. Düzen Galatasaray için çalışıyor demedi mi daha

fener taraftarı ruh hali çok kötü durumda,neye seviniyorlar merak ediyorum biz bu şekilde kötü oynayarak

hakem yardımıyla goller atsak burada eleştirilmeyen florya kapıcısı bile kalmazdı

İş gövde gösterisine dönüştü. Bu reaksiyonsuzluk devam ederse istedikleri şekilde sahamızda şampiyonluğu bile ilan ederler.

Ofsayttan gol, dışarıdan penaltı, hayal mahsulü fauller, uydurma kartlarla ittirilen bir takıma karşı ne biz ne de yeryüzünde herhangi bir takım maç kazanamaz.

Geri
Üst Alt