SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Şampiyon çıksakta fark etmez yine tüm öfkemizle o gün sahada olmalıyız. Benim için bu şerefsizlere 8-0 yaparsak anca soğur.
o modda ben onları kudurtmayı daha zevkli buluyorum . geçen sene kafalar güzel çıktı muhabbeti mesela inanılmaz ötesi bir şeydi. harbi pahabiçilmez olay o

Mac beraberlige kilitlenmisken abuk sqbuk penalti yaptiran anadolu topcularinada ayri kil oluyorum abi. Stresi kaldiramiyolar muhtemelen. Neyse fenerin puan kaybedecegi 3 mac var ts bjk biz.

Antuya bakiyim dedim midem bulandi harbi kusucam. Adamlar hakemi de yendik diyor hahaha daha fazla konusmuyorum yoksa kesin ceza alicam.

şampiyon olsun veya olmasınlar, 70-80 doğumlu olmayıp bu maçları izleyen mantıklı insanlar tarafından her şey apaçık ortadayken yeni nesil asla gönül vermeyeceği için 5-10 sene sonra taraftar sayısındaki acı tabloyla karşılaştıklarında bu yılın hiç bir önemi olmayacak.

daha önce söylemistim yine söylüyorum bizim iç saha fener macından önce sampiyonlugu ilan etmekten başka şansımız yok
eger iş o maça kalırsa yalı denen adamın neler yaptırabilecegini hayal bile edemiyorum

düşünün macın basında 1 kırmızı 1 penaltı ne olacak !!

daha önce söylemistim yine söylüyorum bizim iç saha fener macından önce sampiyonlugu ilan etmekten başka şansımız yok
eger iş o maça kalırsa yalı denen adamın neler yaptırabilecegini hayal bile edemiyorum

düşünün macın basında 1 kırmızı 1 penaltı ne olacak !!
sahaya girer taraftar bir kac fenerli ölür

Hepsinin şizaresi kaymış şampiyonluk için feda etmeyecekleri hiçbir değerleri kalmamış.

Hakem ikinci yari dagiti seviyede ilk yari kartlari dagitsa, Oosterwolde Welintonun yaptigi ayni faul da kart yemeliydi ve iki sari kartla kirmizi görmeliydi. Üstüne Mert Hakan yamuguna orda biraz omurgasi olan hakem kirmizi verirdi ve Fb devre arasina 9 kisi girerdi. Sonra ortalik acayip karisirdi bence. Bu mallar o durumda ya takimi sahadan ceker, ya taraftar sahaya girer yada 5 kirmizi görüp 3:0 maglup olurdu diye düsünüyorum.

Geri
Üst Alt