⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan

Aynı benim gibi düşünüyorsun Muradim 🤣
:D
Akasya Durağı 132. bölüm özeti ve fragmanı

deplasman ve zor diyebileceğimiz bir maç hmmm 4 farklı galibiyet gelir gibi

Beraberlik çok önemli bence Kemal'im.Başakşehirle şampiyonluk yarışında eğer Erzurumspor deplasmanında beraberlikle dönmeseydik şampiyon olabilir miydik ya da şampiyonluk yarışında puan hesabında inanç daha az olurdu.Başakşehir'in 3 Maç yenilmesi yerine 4 Maç yenilmesini beklemek gibi.Şimdi ise 1 veya 2 puan gibi gözükse de 1 puanın baskısı daha fazla olur.2 olursa zaten önceki haftalarda Puan Fark2ı 2 Puan'dı deyip geçeriz :D

gs adana'da mağlup olursa;

4 maç kala puan farkı 1 oluyor.

gs-fb maçında beraberlik gs'de, diğer maçlarda tek beraberlik dahi hakkı yok. hepsini kazanması lazım.

-------------------------------------------

gs adana'da berabere kalırsa;

4 maç kala puan farkı 2 oluyor.

gs-fb maçı beraberlik gs'de, diğer maçlarda tek beraberlik dahi hakkı yok. hepsini kazanması lazım.

*(iş 1 beraberlikte averaja kalıyor çünkü. zaten 1 averaj önde olan son hafta içeride istanbul ile oynayacak fb, averajı her türlü alır)

--------------------------------------------

dolayısyla ADS-GS maçı için, GS açısından beraberlik veya mağlubiyetin hiçbir farkı yok.

yenersek avantaj aşırı büyük, beraberlik ve yenilgi ise aynı seviyede "cepten yemek" demek.

Adana'dan 3 puanla döndüğümüz, Fener'in de Beşiktaş karşısında puan kaybettiği senaryoyu düşündükçe keyifleniyorum.

Yorumlara şaşırıyorum kac kişi demirspor maçı izledim son dönemde
Samsun orta sahası demirsporu ezdi geçti bir defans hatasından gol yediler sonra tek kale oynadılar
Fener maçında zajc krunic demirspora üstünlük sağladı
Bu adamlar savunma takımı değil çıkıp kafa kafaya oynayacaklar
Balotelli takımı 1 kisi eksik oynatıyor
Emre akbaba da savunmaya pek yardıma gelmiyor michu denen arkadaş çok yumuşak kız gibi top oynuyor orta sahada mücadele eden tek bir oyuncu var maestro

Ben hikmetin bu maça akbaba maestro ile çıkacağını düşünmüyorum kalsik Anadolu hocası defansif adam koyacak buda demirspor orta sahasındaki yaratıcılığı öldürecek
Demirsporun maç içinde kesin kırmızı göreceğini düşünüyorum

İlk golu bulup ardından bir duran topla 2-0 a getirip rahat bir maç olacağını düşünüyorum kırmızı karttan sonra 4-0 filan kazaniriz herkes rahat müsterih olsun

Adana'dan 3 puanla döndüğümüz, Fener'in de Beşiktaş karşısında puan kaybettiği senaryoyu düşündükçe keyifleniyorum.
Bu ihtimal zaten direkt şampiyonluk demek oluyor matematiksel olmasa da oradan vermek mucize olur fark 6 ya çıkarsa kalan maçlardan febe dahil 2 maç kaybetsek ancak gider şampiyonluk febe de bu süreçte her maçını kazanmak zorunda olur

Geri
Üst Alt