Umut Işık
Tek Yumruk
Doğru görmüşsünüz geçen seneki Adana Demirspor'dan eser yok bu sene hem oyuncu kalitesi düşük hem de maaşlarıda ödeyemiyorlar.Son 21 maçlarında 3 galibiyet mi almışlar yoksa ben mi yanlış görüyorum.
Doğru görmüşsünüz geçen seneki Adana Demirspor'dan eser yok bu sene hem oyuncu kalitesi düşük hem de maaşlarıda ödeyemiyorlar.Son 21 maçlarında 3 galibiyet mi almışlar yoksa ben mi yanlış görüyorum.
Kötü olduklarını biliyordum ama bunlar kötü de değil bildiğin leşDoğru görmüşsünüz geçen seneki Adana Demirspor'dan eser yok bu sene hem oyuncu kalitesi düşük hem de maaşlarıda ödeyemiyorlar.
Ligde rahat konumdalar maaşlarını alamıyorlar çok fazla motive olabileceklerini sanmıyorum hele ki bizimkiler fenerin puan kaybı sonra motivasyonu %100'ün üzerine çekmiştir.Kötü olduklarını biliyordum ama bunlar kötü de değil bildiğin leş
Paramparça etmeliyiz
2 olursa zaten önceki haftalarda Puan Fark2ı 2 Puan'dı deyip geçeriz![]()
Kötü olduklarını biliyordum ama bunlar kötü de değil bildiğin leş
Paramparça etmeliyiz
Emre Akbaba'da vardı aslında 4 Türk ile oynuyorlar sakat ya da cezalı değilse onu da sahada görürüz.Semih ve iki Yusuf ile oynuyorlar 3 Türk. Yusuf Sarı mecbur oynayacak.
Beraberlik çok önemli bence Kemal'im.Başakşehirle şampiyonluk yarışında eğer Erzurumspor deplasmanında beraberlikle dönmeseydik şampiyon olabilir miydik ya da şampiyonluk yarışında puan hesabında inanç daha az olurdu.Başakşehir'in 3 Maç yenilmesi yerine 4 Maç yenilmesini beklemek gibi.Şimdi ise 1 veya 2 puan gibi gözükse de 1 puanın baskısı daha fazla olur.2 olursa zaten önceki haftalarda Puan Fark2ı 2 Puan'dı deyip geçeriz![]()
Bu ihtimal zaten direkt şampiyonluk demek oluyor matematiksel olmasa da oradan vermek mucize olur fark 6 ya çıkarsa kalan maçlardan febe dahil 2 maç kaybetsek ancak gider şampiyonluk febe de bu süreçte her maçını kazanmak zorunda olurAdana'dan 3 puanla döndüğümüz, Fener'in de Beşiktaş karşısında puan kaybettiği senaryoyu düşündükçe keyifleniyorum.