- 18 Mayıs 2011
- 53.337
- 57.283
- 4.613
Blocked shots da öndeyiz, haydi çocuklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konya kötüde fenerde kötü hatta gerginlikleri sahaya yansıyor oyuncuların hepsi panik halinde
Duran toptan olursa olur zaten. Onuda iyi kullanamıyor hiyarlarBu Maçta'da Konyaspor yenilmezse bunu da artık Fb'nin belalıları arasına ekleyebilirizBu ismi unutma Barış reis yav
![]()
Orası öyle de uçan kaçan süper ötesi fenerin 2 topçuyla darmadağın olacağını görünce insan yine de keşke diyorÖyle olsa zaten küme düşmeye oynamazlardi reis
Bunun kadar fanatik şikeci çok az gördüm etrafımda
Aynı hareket bizim maçta olsaydı Ahmet Oğuz’a verilen sarı kartı abartı buluyorum der öyle bir kuş kendisi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rams parka ayak basacak yani. Ortamı gerecek adam lazımMert bilerek kart görmüs galiba, cezali duruma düsüyor gelecek mac
Gecen on senede cok bariz bir ustunlugu yok fenerin Konya'ya karsi.Konya bir tane kontra bile yakalayamadı.eger yenilirlerse şampiyon olsak dahi bunları yenmeliyiZ. Zaten yüzde 90 yeniliyorlar fenere durmadan
Bu fenerli trollün önde gideni. Galatasaray maçlarında pozisyon bulamadığı zamanlar verilen verilmeyem faullerden algı yapmaya çalışıyorBunun kadar fanatik şikeci çok az gördüm etrafımda
Aynı hareket bizim maçta olsaydı Ahmet Oğuz’a verilen sarı kartı abartı buluyorum der öyle bir kuş kendisi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her Maça 1 gol atmislarKaleyi boş bıraksan konya gol atamaz gibi 34 golü iyi atmışlar gene