SL 23/24 H:35 | Konyaspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Mayıs

Blocked shots da öndeyiz, haydi çocuklar.

1000034056.png

Konyanın gol atma şans yok denecek kadar az. Fb ikinci yarı biraz bastırsa rahat 1-2 gol bulur. Batsuhayi takıma hareket katabilir. Kartal yerinde olsam ortasahayi fred syzmnanski yaparım önlerine irfan can sağ kanata da cengizi alırım ilerde tempo yaparım.

Konya 3 pas yapamıyor neden bu kdr korkak oynarsın ismail kartal anlamış değilim?

Şöyle bi durum da var. Ben yıllardır 3-5 farklı taraftar forumu takip ederim. fb forumunda kendi maç konusunda bile sayfalar akmıyor yerinde sayıyor. Takip eden taraftar da kalmamış nerdeyse bitmişler bu sene bi umut acaba yine penaltı menaltı bişi olur mu diye bekliyorlar.

konya
Bunun kadar fanatik şikeci çok az gördüm etrafımda

Aynı hareket bizim maçta olsaydı Ahmet Oğuz’a verilen sarı kartı abartı buluyorum der öyle bir kuş kendisi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunlar proje hesap prim vermeyin

altını kazısan osuruk ahmet biraz daha derine insen selo baki çıkar

Konya'nın rezalet hücum hattı vardı, hala rezalet. Geçen sene de vasat idi. Duran toplarda yaparlarsa yaparlar bir şeyler. Ona da oynamıyorlar.

Bunun kadar fanatik şikeci çok az gördüm etrafımda

Aynı hareket bizim maçta olsaydı Ahmet Oğuz’a verilen sarı kartı abartı buluyorum der öyle bir kuş kendisi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu fenerli trollün önde gideni. Galatasaray maçlarında pozisyon bulamadığı zamanlar verilen verilmeyem faullerden algı yapmaya çalışıyor

Geri
Üst Alt