SL 23/24 H:35 | Konyaspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Mayıs

Sadece defans yapan takım bir beklentim yok

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konya açık ara ligin en kötü top oynayan takımı. Yine de Fb'nin geçmiş sezonlarda karizmasını çizdirdiği deplasman olarak hafızam da yer etmiştir az umudum budur.

Olasi FB puan kaybinda, ogrenci bir arkadasimiza 300TL'ye kadar istedigi bir kitabi hediye edecegim. Puan kaybindan sonra ilk mesaji atan kitabi alir.

İsmail'in sakatlığı sebebiyle stoperde mecbur yerli oynatacaklar. Ya da orta sahada MHY oynayacak.​

Biz Sivas ı yendiğimiz an bu maçın bizim için bir önemi olmayacak inşallah. Yüzdük yüzdük kuyruğun da ucunageldik. Sivasve Gümrük maçlarını alalım iş tamamdır.

İsmail'in sakatlığı sebebiyle stoperde mecbur yerli oynatacaklar. Ya da orta sahada MHY oynayacak.​
Fener, Hatay'dan bile rahat galibiyet alır bence. Konyaspor acınacak halde.

Normal şartlarda standart bir hoca Fred-Szymanski çıkıp Şuayip-Serdar Dursun çift forvet oynatır ama İso'nun cesareti yok

Tek beklentim Konya'nın saçma TD'yi göndermiş olması. Son maç özelinde kimse dikkat etmemiş ama Dzeko oyuna girdikten sonra iki kez Bjk duran top kullanacakken topu bilerek ileri dürttü bir kezde Mert'in degajını engellemeye çalıştı. Sanki bilerek kart görmek için uğraştı.

Bu saatten sonra şikecilerin puan kaybını beklemenin mantığı yok. Gerizekalılar satılmış bülent uygunun, ali bidon vuralın takımına karşı puan kaybetti o ekstra puan kaybından sonra kendi işimizi kendimiz görmemiz lazım artık. 4 puan farkla derbiye çıkalım daha keyifli bir şampiyonluk olur.

Size tavsiyem bunların maçını takip etmeyi bırakın. Maç sonu skora bakın sadece. Çünkü biz kazandıktan sonra hiç fark etmez

Olasi FB puan kaybinda, ogrenci bir arkadasimiza 300TL'ye kadar istedigi bir kitabi hediye edecegim. Puan kaybindan sonra ilk mesaji atan kitabi alir.

kitap yerine bir sucuk ekmek ismarlasan daha cok makbule gecer renktas

sali carsamba niye mac yok bu hafta?

bos yere uzatip duruyorlar su ligi

Konyayi 2-3 maçtır izliyorum berbat bir oyunları var..Sivas ve Alanya maçlarında sanırsın konya lig 6.si rakipleri düşmeye oynuyor o kadar rahatlar.. Normalde ölümü gelen domuz gibi korkmak lazım düşecek takımlardan ama maalesef konya tepki bile veremiyor

Geri
Üst Alt