- 20 Mayıs 2019
- 10.891
- 10.480
- 1.473
Hemen sevinmeyin, daha çok erken.
Puan farkının açıldığını düşünmüyorum.
Ben de karakterli bir insanım.
Puan farkının açıldığını düşünmüyorum.
Ben de karakterli bir insanım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki 7 atsaydık 7 olacakmış.bülent uygun'a 6 gol attik, bu hafta puan farki da 6'ya cikti
FULL MHY modda taraftarı sahaya indirip bize ceza puan silme yolunu mu denerler ?Kupa maçında yapamadikları kırmızi kart olayını yaparlar diyorsun.
Ben tam kadro gelip net olarak as kadroda bizimkileri sakatlayıp kavga cıkararak hukmen peşine düseceklerinu düşünüyorum.
O da doğru. Hissiyatimsi devreye girerdiDoğru dün batırdılar. Ama bizim hakemler bakar bakar bişey çıkarıp penaltıyı çaldırırdı.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dokulen saçlar nolcak. Sana hava hoşişimizi gördüler mi gördüler zırlamanın manası yok
Biz gümrüğe çakıp onlara güzelliğimizi yapıcaz zaten onlarda adam gibi oynayıp yoluna baksınŞerefli Konyaspor oyuncularını ve taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum. Bizim maça kadar ligde kalmayı garantilesinler. Biz acimayiz.
Ekstra bir şey yapmasına, takmasına filan gerek yok; temastan kaçmak yerine normal koşusuna devam etse penaltı olacak zaten.Aynen demin bende aynısını söyledim djiku topçu filan değil. Canlı bomba herif. Orda kontrolsüz gelmiş tak ayağını. Niye kaldiriyorsun