⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk bu tarz kafa maçlara farklı hazırlıyor takımı. Hem konsantre olur hem Okan hocanın analizi çalışırsa hem rahat hem farklı alırız bu maçı. Ha beraberlik bizim mantığı çıkarsak o başka..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın derbilerdeki performansı malum, Icardi başta bütün topçular bu şerefsizlere karşı aşırı motive ve tutulmuş durumda. Karşı tarafın hocası stresten ve eziklikten öldü ölecek. Şaka gibi yorumlar görüyorum cidden
İsmail Kartal'ın stresi kalmadı.

Takımın derbilerdeki performansı malum, Icardi başta bütün topçular bu şerefsizlere karşı aşırı motive ve tutulmuş durumda. Karşı tarafın hocası stresten ve eziklikten öldü ölecek. Şaka gibi yorumlar görüyorum cidden
Su basligi okudum yıllardır yenildiğimiz deplasmana sampiyonluk maci için cikiyoruz tek bir olumsuz yorum yok. Bazi arkadaşlar abartiyor cidden
Net favoriyiz

Arkadaslar, Kayseri gibi herhangi bir amaci kalmayan takima da kusura bakmayin da sov yapsinlar. Takim kurmak vs vs bir konu ama bu takimin defosunu Kayseri cikarmaz. Biz cikaririz. Biraz sakin olalaim. 2 aydir ayni 11 cikiyoruz. Bu buyuk guc

Kin besledik,kan kusturacağız. Gelin bakalım tescilli şikeciler. O kupaya oturtacağız sizi pazar günü.

Beyler selamun aleyküm gscimbom ailesine yeni katildim ve bu ilk mesajim 20 yıl önce gscimbom1905 mail adresim. Şimdi üye olmak nasip oldu. Maç tarihimiz 19.05 ve saatimizde umarım gecikmeli şekilde 19.05 olursa harika olur . Maca gelince zahanin ilk defa dün yüzü güldü berkanin golu sonrası ve sevince ortak oldu . En azından zahanin bu maç ilk 11 de başlamasından yanayım . Ve yemeden atacağımız bol gollü bir maç olacaktır . Okan hoca ilk 11 bozmaz oyuncularda geçen maç sarı kart sıkıntısı vardı basamadilar . 5 değişiklikte erkenden gelmeli . Oyunun hızlı akışı acisindan. Direkten dönen toplar gol olsa icardinin penaltıları verilse bu sene hayalin otesinde bir lig istatistiği olacaktı . Ama bu istatistiğe de kimse yaklasamaz artık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt