Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.922
- 39.307
- 3.993
Hocam yine demirbayla başla lutfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksine bu maçta sakin kaldığımız için yenildik. 1 puan yetiyor, rakip 10 kişi diye 70 dakikayı yedik hocasıyla topçusuyla. Galibiyet almamız gerekiyor olsaydı 10 kişi kalmış fenere 2 gol atmıştık en kötü.Derbilerde herr zaman sakin kalan kazanır
Maçın tek açıklaması var gevşeklik. Onlar kazanmak zorundaydı öyle oynadılar. Bizimkiler nasılsa en kötü berabere kalırız diye oynadılar sonuç ortada. Haftaya her türlü şampiyonuz. Ancak almamız gereken dersleri almamız önemli.
Tamam.Hayırlısı olsun haftaya sampiyon olalim
5 aydır falan bu maça kalmamalı diye boşuna demiyordum da - kendi kendimizin modunu kırdık o daha kahredici oldu.
allahtan puan farkı vardıda... olmasaydı plan tamamalanmıştı bu akşam.
Zaten bütün maçları aldık başka yapacak bir şey yoktu ki zaten.5 aydır falan bu maça kalmamalı diye boşuna demiyordum da - kendi kendimizin modunu kırdık o daha kahredici oldu.
allahtan puan farkı vardıda... olmasaydı plan tamamalanmıştı bu akşam.
Uefa kupası aldığımız sezonda şampiyonda olduk ama o sene kısa değen topla yenildik.O sezon fb futbol tarihinin en büyük 3 rezilliğinden biri denizli faciası oldu kimsenin 4-0i konuşmaması normal ..Geriden gelip şampiyon olmakla evinde şampiyonluk kutlayacakken gt gibi kalmak ayrı şeyler
Bu sakinlik degildi hocam. Bunun adi gevseklik, konsantrasyonsuzluk.Aksine bu maçta sakin kaldığımız için yenildik. 1 puan yetiyor, rakip 10 kişi diye 70 dakikayı yedik hocasıyla topçusuyla. Galibiyet almamız gerekiyor olsaydı 10 kişi kalmış fenere 2 gol atmıştık en kötü.
onlar iyi değildi zaten biz kötüydükÜzülerek söylüyorum ki şikeciler 9 kişi kalsaydı bile bugün eksik oynuyormuş gibi gözükmezdi öyle kötüydük
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi