⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın tek açıklaması var gevşeklik. Onlar kazanmak zorundaydı öyle oynadılar. Bizimkiler nasılsa en kötü berabere kalırız diye oynadılar sonuç ortada. Haftaya her türlü şampiyonuz. Ancak almamız gereken dersleri almamız önemli.

5 aydır falan bu maça kalmamalı diye boşuna demiyordum da - kendi kendimizin modunu kırdık o daha kahredici oldu.

allahtan puan farkı vardıda... olmasaydı plan tamamalanmıştı bu akşam. karanlık kadıköyün kendi versiyonlarını yapmak için bu maç iki sezondur lig sonunda - geçen sezon haybeye gitti - bu sezon ama çok şükür fazla puanla kalmışız diyorum şu an - yoksa varya bu akşam dakikalar geçmezdi bende.

Maçın tek açıklaması var gevşeklik. Onlar kazanmak zorundaydı öyle oynadılar. Bizimkiler nasılsa en kötü berabere kalırız diye oynadılar sonuç ortada. Haftaya her türlü şampiyonuz. Ancak almamız gereken dersleri almamız önemli.

Konya berabere kalmak için kilit yapacak

Korkutucu olan bir anlık hata ile son dakikalarda yersek asla çıkaramayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 aydır falan bu maça kalmamalı diye boşuna demiyordum da - kendi kendimizin modunu kırdık o daha kahredici oldu.

allahtan puan farkı vardıda... olmasaydı plan tamamalanmıştı bu akşam.

6 puan farkla çıkılmasa, hele FB galibiyetle öne geçiyor olsa maçın senaryosu aynı olmazdı. Daha iyi oynardık. Onlar da daha gergin çıkardı, bu kadar rahat kafada çıkamazlardı. Ha sonuç ne olurdu o başka mevzu...

Yönetimin bu karaborsa işine bir çözüm bulması lazım. Maça gidenlerin yarısı gurbetçi, bir kısmı türkiye'nin en zengin iş adamları ünlüleri eşleri sevgilileri v.s, bir kısmı tiktok, cart curt video için gelenler korkunç rakamlara biletler satıldı. Maça adam gibi bağıran taraftar gelmeli, en ufak baskı kuramadık rakip üzerinde, devir yasaklanmalı ya kendin gideceksin ya kulübe devir 3. şahısa yasak olmalı yoksa derbi ve avrupa iç sahalar hep böyle olacak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzülerek söylüyorum ki şikeciler 9 kişi kalsaydı bile bugün eksik oynuyormuş gibi gözükmezdi öyle kötüydük

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

allahtan puan farkı vardıda... olmasaydı plan tamamalanmıştı bu akşam.
Zaten bütün maçları aldık başka yapacak bir şey yoktu ki zaten.
Şu bir gerçek: Biz rezildik, fbnin golü şanstı, bizden çok istediler o kadar

O sezon fb futbol tarihinin en büyük 3 rezilliğinden biri denizli faciası oldu kimsenin 4-0i konuşmaması normal ..Geriden gelip şampiyon olmakla evinde şampiyonluk kutlayacakken gt gibi kalmak ayrı şeyler
Uefa kupası aldığımız sezonda şampiyonda olduk ama o sene kısa değen topla yenildik.

Ya hâlâ anlamadılar bugün takım İsmail Kartal fener balı taktiğini oynadı tribünleri tahrik ettiler beyinsiz taraftar buna uydu, bizi kendine çekip hızlı hücumlardan etkili oldu beyinsiz futbolcular da buna uydu.
Bunun adı şımarıklık.
Ya muslera al ayağına topu batsuahinin prensini bekle elleme kudursunlar

Aksine bu maçta sakin kaldığımız için yenildik. 1 puan yetiyor, rakip 10 kişi diye 70 dakikayı yedik hocasıyla topçusuyla. Galibiyet almamız gerekiyor olsaydı 10 kişi kalmış fenere 2 gol atmıştık en kötü.
Bu sakinlik degildi hocam. Bunun adi gevseklik, konsantrasyonsuzluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt