⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Konya ya tomarla teşvik gider, Konya hayatının maçını oynayacak

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Barış Mertens Kerem
Icardi

Köhn ve Icardi çok kötüydüler son maçta ama kadronun ayarıyla da çok oynayamayız bu maçta. Bu şekilde çıkıp dirençli ve mücadeleci oynayalım gereken skoru alırız diye düşünüyorum.

Lütfen rica ediyorum totem matem ayağına yeniliriz içimden kötü his geliyor felan yazmayın. Lütfen zaten gerginiz

Ayrıca lütfen şampiyon olursak sevinmem de demeyin.. Bakın boş konuşup sukursuzluk yapıyorsunuz konya bizi yensin hayata kusersiniz bırakın simarikligi ..
Haftaya aslanlar gibi yenip aslanlar gibi şampiyonluğumuzu kutlayacağız inşallah

Topu bizde Kerem çıkarmıyor zaten ileri. Özellikle son iki maçıp tekrar izleyin. Kerem top bekliyor ilerde Mertens'in yanında.
Bizde ileri topu taşıyan 1. Abdülkerim 2. Torreira başka yok. Ha bir de Sasha vardı gitti.
Saygı duyarım üstad görüşünüze, yanlış yorumlamış olabilirim. Neticeye bir ulaşalım, son bir 90 dakika, kim oynar ise görmek istediğim hırs, konsantrasyon ve armaya saygı...

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Barış Mertens Kerem
Icardi

Köhn ve Icardi çok kötüydüler son maçta ama kadronun ayarıyla da çok oynayamayız bu maçta. Bu şekilde çıkıp dirençli ve mücadeleci oynayalım gereken skoru alırız diye düşünüyorum.
Bosuna kadro yapmayın sadece zyech yerine kerem oynayacak. Okan burugun böyle bisey yapma imkanı yok.

Fenerlileri şimdi daha iyi anlıyorum. 2006 da denizli'de kaybedilen şampiyonluk,
Kendi sahalarında bize kupa kaldırtması, bursadan gol haberi var diyerek timsah yürüyüşleri. Off off neler yaşamış bunlar böyle. Hala şampiyon olma ihtimalimiz yüksek olsada şu mağlubiyetle bile moralmen çöktüm. Şampiyonluk giderse ruhen ne halde olacağımı hayal dahi edemiyorum.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu yıl şampiyon olsak dahi şampiyonluk kutlaması yapmayalım, istisna olsun

Ben asla yapmayacağım

Şikecilere bursa faciası gibi bir olay yaşatırsak ancak o zaman çılgınlar gibi sevinirim ama o şekilde de kalp krizinden gidebiliriz maç içerisinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bosuna kadro yapmayın sadece zyech yerine kerem oynayacak. Okan burugun böyle bisey yapma imkanı yok.
Orta sahaya Berkan gelmeli Demirbay'ın orta sahadan çıkarken kaybettiği toplar takımı zorluyor. Şu maçta defanstan uzun top yapsak bile zaten rakip üzerimize fazlaca gelmeyecek onlara da beraberlik yetiyor riski en aza indirmek lazım.

haftaya yine sürekli düdük çalan birini hakem olarak verecekler,önemli olan bizim 11 oyuncu ve hocamız yine gevşek gevsek biz sampiyonuz modundmı olacaklar

Sahada mal gibi yürüyen mücadele etmeyen. Miy miy oynayan adam istemiyorum arkadas!

Kopenhag maçında onlara 1 puan yetiyordu bize 3 puan lazımdı bu maç ama fenere 1 puan yetmiyordu ciddi fark var kapanıp geçiş oynayabilirdik.

Bu maç skandal ya, valla çok konuşmamak lazım, rakip 10 kişi, 1 gole şampiyon oluyorsun, daha ne olabilir, kazan da demiyoruz, berabere kal, atamiyorsan topu rakipe ver, kale önünde 10 kişi bekle. Skandal ötesi bir maç bu, kıyas kabul etmez valla.

Fenerbahçenin 3 tane çok önemli oyuncusu da eksikti, skandal kere skandal

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt