⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

ts ve ankaragücü ile aralari nasil?

Maalesef korkulan olursa 2011-12'den sonra başlayan dominasyon sona erer bu travmayla.

Benim için sorun olmaz. Futbol izlemeyi bırakıp kurtulurum.
Bu terör örgütü Şampiyon olursa ilerde ne yapacakları belli. Karşı koyan yok zaten. Türk futbolu biter ama ben takip etmeyeceğim.

Fb pazartesi idamana başlarken biz tatil yapinca orada verdik maçı zaten biz. Rehavet çok kötü bir olay
O değilde şu on kişi kalmış çöpoğlu çöp leş kargalarına nasıl diş geçiremezsin yav? Düşündükçe çıldırıyorum kafayı yiyorum. Kalbim sıkışıyor yeminle maç bitti biteli. Abv!

Hatayspor'un son maçı İlhan Palut'lu Rizespor hiçbir hedefi yok Hatayspor'un içinden gelmiş bir teknk adam.
Ankaragücü'nün son maçı kupa finali oynayıp ligde 3'ncü sırayı ne olursa olsun garantilemiş bir takım.

Buradan bu maçların sonuçlarını az çok anlayabilirsin o yüzden 1 puana ihtiyaçları var dedim.
Belli olmaz Umut. Hatay istanbula yenildi herkes +3 veriyordu o hafta. Mac oynanmadan kazanılmaz. En büyük örneğini saatler önce yaşadık. Bence Ankaragücü düşecek. Ts 1-1 berabere kalacak hissiyatım.

Konya'nın işi harbi zor o zaman. Hayati bir maç oynayacaklar. Son anlara önde girmemiz gerek diğer türlüsünü kafamda oynadıkça gol yiyoruz.

O değilde şu on kişi kalmış çöpoğlu çöp leş kargalarına nasıl diş geçiremezsin yav? Düşündükçe çıldırıyorum kafayı yiyorum. Kalbim sıkışıyor yeminle maç bitti biteli. Abv!
Valla ben bugün beraberlik bekliyordum. Çünkü rehaveti görebiliyordum. İstisnasiz 6 kisiden 4u handikap falan diyordu. Haftaya sağlam ayaklarla basarız çime. Bundan eminim

Valla ben bugün beraberlik bekliyordum. Çünkü rehaveti görebiliyordum. İstisnasiz 6 kisiden 4u handikap falan diyordu. Haftaya sağlam ayaklarla basarız çime. Bundan eminim
Aynen öyle hocam. İlk idmanını perşembe yapmaz bir takım derbi haftası. Bugün fark ettiysen herkeste olduğu gibi top toplayıcılarda bile bir dikkat dağınıklığı vardı. Kaç pozisyonda sahaya aynı anda iki top atıldı.

Ya zaten berabere bitecekti maç. Yine saçma sapan bi gol yedik. Hep aynı..
Aynen öyle gol atamazdik bundan eminim. Onlarda bala göte attılar. Tek böyle %100 pozisyonlari yok bir fredinki ilk yari sayılır. Çok duran top verdik yoksa onlarda sadece mücadele etti öyle saçma sapan ilk yaridaki kadikoydekk macin aynisiydi

Bugün tüm arkadaşlarım fark bekledi. Ne zaman bu olsa fener maçlarının altında kalıyoruz. İstisnasiz.

Geri
Üst Alt