- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
şampiyonluğu 5 gün sonra şöyle kaybedicez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndao ne durumda? Köhn tarafı baya ürkütüyor.Konya'nın her maçını 90 dakika izledim.
Savunması çok kolay çalım yiyen bir takım, Zaha yüzde yüz 11 başlamalı kontra oyuncusu Kerem 60-70 den sonra girebilir
Bu adam benim babamın amcaoğlu
Ndao iki maçtır çok iyi , zaten son 3 maçında 2 assist 1 de sayılmayan golü var.Konya 3lü stoper oynarsa Icardi topa 9 kere falan anca dokunur. 1'i santra
Ndao ne durumda? Köhn tarafı baya ürkütüyor.
Barış solda oynamalı o zaman. Kerem oynarsa baya sıkıntı olur orasıNdao iki maçtır çok iyi , zaten son 3 maçında 2 assist 1 de sayılmayan golü var.
Zaten bir o birde Guilherme var elle tutulur oyuncular anadolu seviyesinde gerisi çöp, orta saha da aşırı ağır. iyi konsantre olsak Konyasporun sorun çıkaracağını zannetmiyorum
Tam tersi olmalı Barış sağdan çizgiye inmeli defans hattını karıştırmalı solda top sürerken rakibin müdahale alanında kalıyor dün Kaan bir tane top attı o topta belki beraberliği yakalayabilirdik bu tarz pozisyonları Konya'da yakalamak lazım.Barış solda oynamalı o zaman. Kerem oynarsa baya sıkıntı olur orası
Bence de , sol kanatta zaten Ethemi oynuyor onda pek iş yok 1e 1de çok etkisiz sadece sürpriz sutlarina dikkat etmek gerekirBarış solda oynamalı o zaman. Kerem oynarsa baya sıkıntı olur orası
Çizgiye inmemiz lazım Barış sağda fiziksel üstünlüğü daha fazla kurabilir Guilherme o konuda zayıf 1'e 1'de çok fena ezebilir.Bence de , sol kanatta zaten Ethemi oynuyor onda pek iş yok 1e 1de çok etkisiz sadece sürpriz sutlarina dikkat etmek gerekir
Seneye Oğuz Aydın'ımız olacak inşallah.Bir tane daha Barış'ımız olsaydı ne güzel olurdu be.
Kaleci de bire birde ve uzaktan sutlarda iyi yanlız yan topları çok kötü kornerden kesin golümüz var , pazar günü beni etiketliyebilirsin.Çizgiye inmemiz lazım Barış sağda fiziksel üstünlüğü daha fazla kurabilir Guilherme o konuda zayıf 1'e 1'de çok fena ezebilir.
muslera
kaan nelsson abdül köhn
torreira kerem
ziyech mertens barış
icardi
Kanatları Zaha- Barış yapmak mantıklı olacak sanırım bu maç özelinde. Açıkçası Zaha'yı direk santrafor yapıp Kerem'i oynatmakta düşünülebilir bir seçenek.Çizgiye inmemiz lazım Barış sağda fiziksel üstünlüğü daha fazla kurabilir Guilherme o konuda zayıf 1'e 1'de çok fena ezebilir.
şampiyonluğu 5 gün sonra şöyle kaybedicez