⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Konya'nın düşmesini istemem açıkçası.

Fenerin arka bahçesi olmayan nadir kulüplerden biri.

Konya 3lü stoper oynarsa Icardi topa 9 kere falan anca dokunur. 1'i santra

Konya'nın her maçını 90 dakika izledim.

Savunması çok kolay çalım yiyen bir takım, Zaha yüzde yüz 11 başlamalı kontra oyuncusu Kerem 60-70 den sonra girebilir
Ndao ne durumda? Köhn tarafı baya ürkütüyor.

Konya 3lü stoper oynarsa Icardi topa 9 kere falan anca dokunur. 1'i santra

Ndao ne durumda? Köhn tarafı baya ürkütüyor.
Ndao iki maçtır çok iyi , zaten son 3 maçında 2 assist 1 de sayılmayan golü var.

Zaten bir o birde Guilherme var elle tutulur oyuncular anadolu seviyesinde gerisi çöp, orta saha da aşırı ağır. iyi konsantre olsak Konyasporun sorun çıkaracağını zannetmiyorum

Konya maçı berabere bağlamak ister her türlü. Ama yalı çocuğunun Konya’dan bağlayacağı oyuncular işi bozabilir. İşi şansa bırakmayalım mı? Yoksa defansta top mu çevirelim? Şimdi bir hafta düşün dur. Dün şikecileri tokatlayıp haftaya da Hatay denen leş camiayı düşürürdük ağız tadıyla. Şimdi belkide Hatay’ı biz kurtaracağız.

Ndao iki maçtır çok iyi , zaten son 3 maçında 2 assist 1 de sayılmayan golü var.

Zaten bir o birde Guilherme var elle tutulur oyuncular anadolu seviyesinde gerisi çöp, orta saha da aşırı ağır. iyi konsantre olsak Konyasporun sorun çıkaracağını zannetmiyorum
Barış solda oynamalı o zaman. Kerem oynarsa baya sıkıntı olur orası

Bu ligde hücum hattı en kısır takım Konyaspor hatta şöyle işi ileriye götüreyim İstanbulspor'dan bile kötü olabilir ligde en az gol atan 2. takım durumundalar bu tesadüf değil çünkü ön bölgede ağır oyuncuları var orta sahaları ağır geçişe müsait değil ne olursa olsun takıma güveniyorum bu maç farklı olacaktır dünkü maç hırslandırmıştır şampiyon olup rakibe laf atma fırsatını fazlasıyla isteyeceklerdir.

Barış solda oynamalı o zaman. Kerem oynarsa baya sıkıntı olur orası
Tam tersi olmalı Barış sağdan çizgiye inmeli defans hattını karıştırmalı solda top sürerken rakibin müdahale alanında kalıyor dün Kaan bir tane top attı o topta belki beraberliği yakalayabilirdik bu tarz pozisyonları Konya'da yakalamak lazım.

Çizgiye inmemiz lazım Barış sağda fiziksel üstünlüğü daha fazla kurabilir Guilherme o konuda zayıf 1'e 1'de çok fena ezebilir.
Kaleci de bire birde ve uzaktan sutlarda iyi yanlız yan topları çok kötü kornerden kesin golümüz var , pazar günü beni etiketliyebilirsin.

Çizgiye inmemiz lazım Barış sağda fiziksel üstünlüğü daha fazla kurabilir Guilherme o konuda zayıf 1'e 1'de çok fena ezebilir.
Kanatları Zaha- Barış yapmak mantıklı olacak sanırım bu maç özelinde. Açıkçası Zaha'yı direk santrafor yapıp Kerem'i oynatmakta düşünülebilir bir seçenek.

Konyaspor' un 10 kişi Kayserispor' a verdiği penaltı pozisyonu, uzun zamandır ligde görmediğim bir acizlik örneğiydi. Herif 60 metre yürüye yürüye top sürdü, kimisini birkaç kez olmak üzere 5-6 kişiyi çalıma dizdi.

Büyük laf etmek istemiyorum ama Konyaspor' un hiç elle tutulur bir tarafı yok; defansı defans değil, orta sahası orta saha değil vs. Mertens filans aklını almalı bunların...

fener, Konya maçında 6-7 tane net pozisyon kaçırdı
kasmayın bu kadar

Geri
Üst Alt